kartanesi___ Melisssa3 İlk kez 34. haftada girdim. İkinciyi 36. haftada girdim beni doğuma götürdüler 😂
mrvshnsrcgl 28.hafta da girdim Son haftamda sancım oluyordu ara ara yalancı sancılarım baslamıstı 32.hafta 7 dk bir sancım çıktı Hafta 4dk bir Hafta 2dk bir 38+2 doğum
ilknrkaraa Melisssa3 ben ilk 19.haftada girmiştim kasıklarımda aşırı ağrı hissettiğim için ama doğuma daha var tabi😅
aslig Melisssa3 32. Haftada girmiştim ilk kez. Doğuma kadar her kontrol öncesi nst ye kesin gireceğimi söyledi doktorum.
rabiaaaln Melisssa3 33 te girdim ve sancım bomba gibi çıktı ilk kızımı da 34+5 te dogurmuştum az kalsın ilk nst de doğuma alınacaktım erken doğum riskim var yine 🥹
sym_yc Melisssa3 post için teşekkürler bende 32. Haftada kontrolüm var nst ye alır mı diye merak ediyorum ikiz gebelik
sevacano Melisssa3 ben ilk 30da girdim bebeğin haraketleri yoktu ama sonra 34de düzenli olarak baslatildi nstye
sevacano Melisssa3 ben ilk 30da girdim bebeğin haraketleri yoktu ama sonra 34de düzenli olarak baslatildi nstye
asenazeynep Melisssa3 32. Haftamda girdim, sonraki gittiğim her kontrolde girdim. Hastaneden hastaneye, doktordan doktora ve gebelikten gebeliğe değişiyor bence🌸
merve588 Melisssa3 ilk 30. Haftada girdim sancim vardi gecen gün kontrolüm vardi gene girdim 36. Haftada tekrar gidicem gene girerim büyük ihtimalle sizin doktor niye hic nst baglatmamis bana garip geldi