yldrmsmye Ben 32. Haftamda ilk kez girdim bundan sonra 35 36 ve 37de devam etcegi soylendi, gebelik şekerim var belki bundan kaynakli olabilir
zeyyneepp Melisssa3 doktordan doktora değişiyor bence 32 haftaligim bugün gittim 34 35 zamanları nst baslicak dedi
28nisan Melisssa3 31 de kontrolüm vardı almadılar nstye 34 te gel dedi gittiğimde ilk nstye girdim bu hafta 36+2 de yine bakacak sanırım artık 2 haftada çağırıyor bir de sanırım bebek yeni döndü benim hep tersti o yüzden de yeni alıyor olabilir
ayseannesafakbaba Ben 32. Haftamda kontrolümde gittiğimde doktorum bundan sonra bana gelmeden önce gir diye uyarmıştı .
sibel5 Melisssa3 34 haftamda girdim şuan 36 haftamdayım çok geç ama almaları lazım sizi arefe günü gideceğim bide
bebekbekleyenanne33 Melisssa3 ben henüz girmedim 33. Haftadayım ama 34+4 de gideceğim doktora ve nst ye o zman gireceğim en son doktorum öyle demişti
sevacano ayyuzlu99 yok kısa yazdığım için anlaşılmamış 1gun boyunca hissetmedim ve acile gittim ilk ultrason da baktılar normaldi her şey doktor her ihtimale karşı NST gir dedi NST ne sancım bir şey çıkmadı çok şükür zaten ultrasyona girdiğim an bebeğim başladı tekmelemeye 😅NST devam etti o gün ömrümden 10yil gitti diye bilirim ama şu an çok şükür 35haftalik olduk sabırsızlıkla bebisi bekliyoruz
minikayperi Melisssa3 ben sıkıntılı gebelik yaşıyorum onun için 31+4 de girdim bir on gün sonra kontrole gittim yine girdim yani sıkıntılı olanları alıyorlar bence çok şükür sizde inşallah sıkıntı yoktur sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🙏