melegim91 ilk bebek demek istiyorum aslında ama benim bu 2.evliliğim..İlk evliliğim travma yarattığı için bende zihnimde o yıllara ait ne varsa psikolog yardımıyla sildim..Hatırladığım yaşadığım ruhsal bunalımlar sonucunda rahminin kist ürettiği 6.ay içinde her yerin Myom dolduğu acil ameliyat olmam gerektiğiydi bu arada onca şeyi yurtdışında yaşadım malum gelin gitmek orada farklı şeylere maruz kalıp sesini çıkartamayan kızlarımızdan biriydim orda ameliyat oldum pandemi süreciydi daha sonra rahmini alacağız durumun kötü demişti alman doktor kesinlikle kabul etmemiştim iyiki de oraya varır varmaz normal düzen gibi varıp hemen çocuk yapmamışım ben okuyacağım karşımdaki insanın ne demek istediğini anlamak istiyorum demiştim tabi bende Almanca bilince beni asla ikna edemediler oldum ameliyat acil çocuk yap rahmini alalım kanser olursun demişlerdi ben oraya gittiğimde 6 ay sonra ben bigün bu adamla boşanırım demiştim ve yıllarca okucam diye asla çocuk yapmamıştım ama işin içine hastalık girince zorla yaptım oda kimyasal gebelik olmuştu 5.haftaydı sanırım 5-6 yıl olunca hatırlayamadım silmişim beynimden yine evde tek başıma koca ülkede düşük yapmıştım..öyle işte canım hikayemin bi kısmı bu kadar..Dipnot geçeyim Orda okulumu bitirdim memur oldum sıfır Almanca ile gittiğim Almanya’da ben memur oldum olur olmaz ben beni sevmeyen seviyorsa da sevgisini göstermeyen bi adamla ömür geçiremem boşanıyorum senden dedim oda sahip olduğumuz 1 ev 2 araba vs karşılığında peşimi bırakacağını söyleyince getir imzalayayım herşeyi yeter ki beni kölelikten azat et dedim ve aslanlar gibi kimseye minnet etmeden döndüm Türkiye’ye..Geldim psikolojik tedavi gördüm tekrardan yeni bi hayat kurdum herşeyi düzene soktum eşim ile tanıştık hiç evlenmemiş ve Kürt’tü ilk başta istemedim ama tanıdıkça fikirlerim değişti herkes ailesinin istemeyeceğini yüzüme yüzüme söyledi ama en çok onlar sahip çıktı..Benim kayınbabam bugün kızım kaç gündür çok kan kaybettin mangal yapacağım ye bol bol diyen bir adam..Bir düğün yaptılar bize inan ne eski günleri hatırlıyorum ne yaşadığım acıları haksızlıkları..İyi ki eşim karşıma çıktı iyi ki onu çok güzel bir aile büyütmüş diyorum her seferinde 🌸Allah kalbi güzel olanın hikayesini eninde sonunda mutlu son ile bitiriyor.İnşallah herkes çok mutlu olur diyorum ben😄annem arada kızar sana onca şey yaşattılar nasıl öyle diyorsun diye anne eğer onları yaşamasaydım bu kadar güçlü olamayacaktım eğer mala mülke aldansaydım ben bi adam tarafından delice sevilmenin ne olduğunu anlamadan mutsuz bir ömür sürdürecektim diyorum sende haklısın diyor..Evet kuzum benim hikayemin minicik kısmıydı bu💖