benimsin21 ayy bebeğim yazını okurken içime yine sızı girdi..Öncelikli mottomuz sakin olmak sakin kalmak benim böyle dediğime bakma bu kafaya gelmek benim içinde çok zordu ama başardım..Benim herşey yolundaydı aslında 5.hafta keseyi gördük ertesi hafta Bebek oluşmuş sadece kalp atışını duyamıyorum ona haftaya bakalım dedi..Neyse bi hafta geçti bu arada en son 6+1 çıkmıştı ultrason cihazında..randevumdan önce bi akşam çok dikkatli çok sakin bir şekilde eşimle birlikte olduk leke oldu tabi beni aldı korku ertesi gün yoktu ama ben o akşam acile gittim doktor aradan 1 hafta geçmesine rağmen halen kalp atışı yok içerde kanama alanında yok %50 sağlıksız gebelik duruyor takipte kalalım dedi bu arada bu sürece kadar hep devlete gittim memnundumda..Biz eşimle ertesi sabah özel hastaneye gittik ordaki doktor bana sağlıksız gebelik şimdiye kalp atışının olması lazım son âdet tarihine göre 8 haftayı geçmişsin kesin kanaatim kürtaj dedi..Hatta beni radyolojiye gönderdi orda ki raporda sağlıksız gebelik çıktı..Tabi ben şok yine inanmadım Allah’ın hakkı üçtür bi doktora daha gideceğim ama bekleyeyim üç beş gün dedim..Bu fikrimi en son özelde ki doktora söyledim istersen 1 hafta daha bekleyebilirsin beklerken evde düşükte yapabilirsin eğer yaparsan gel içini temizleriz bişi kalırsa dedi bende tamam dedim döndüm eve taki dün akşama kadar..İftar yemeğine davetliydik giderken ağrım hafifti eşim kötü olursan gidelim acile dedi aradan bi iki saat geçti benim kasıklarıma bi sancı girdi tuvalete gittim pembe kanamam başlamış baya baya geliyor..Biraz sabrettim ortam çok kalabalık diye ama süre geçtikçe ağrım şiddetlendi en son eşime beni acile götür çok kötüyüm dedim..Orda baktı doktor inan sona gelmişsin hiçbir ilerleme yok içerde ki bebekte şuan can yok yatılını yapalım sabaha alalım dedi..O kadar ağrım vardı ki bende doktorun tamamen haklı olduğu kanaatine vararak tamam dedim ama sabah geleyim dedim gittim eve 1-2 saat sonra evde düşük yaptım sabah doktora gittim bugünde narkoz verdiler içimi temizlediler taburcu oldum evime geldim..Ama kalp atışını duymadan bişiler vermiş olmalarını çok bilemiyorum hani doktor ne düşündü yada emindi belki de kalp atışından ondan vermiş olabilir..Ağrın az olabilir benimde öyle başladı 1.gün hafif leke hafif 2.gün bi tık fazla leke hafif 3.son gün ağrım başladı kanamam başladı..Ha çok ama çok üzüldüm ama şuan diyorum ki sağlıksız bir gebelikti Rabbim bana sağlıklı bebek nasip edecek ondan eminim o yüzden dedim bir an önce temizleteyim sağlığıma kavuşayım…İnan senin sağlığın öncelikli olsun..Dün gece o tuvalette inleye inleye yaptığım düşüğü ömür boyu unutmayacağım ama Allah belki de engelli olacak bir bebeği melek yaptı onu düşünüyorum hep..Biz duamızı edeceğiz Allah’a güveneceğiz ve sonunda kucağımızda bebeklerle burada yine konuşuyor olacağız 💖🌸