Canım benim çok geçmiş olsun ben bir sezeryan bir kürtaj bir de evde düşük yaptım ama hiçbirinin ağrısı evde düşük yaptığım kadar ağır değildi sezeryan bile bana çok kolay geldi o Ağrının yanında zaten doğum sancısı yani doğum sancısı çekmiş oldu yani bilmiyordum ben tabi doktorum söyledi doğum sancısı gibi olduğunu ben de tansiyonum 16’ya dokuz aynı senin gibi iki tane dilaltı ilaç verdiler tahlillerimi yaptılar ama acil bilmiyordu ne olduğunu bizim burada nöbetçi doktor yoktu sabah kalkıp özele gittim doktor bebeği düşürdüğü mü sadece kesenin kaldığını söylemişti hatta ben de senin gibi gördüm fotoğrafını bile çektim hala fotoğraf duruyor benim bebeğim 11 haftalık olması gerekiyordu ama altı haftalık görünüyordu kese büyüyordu ama bebek büyümüyordu o yüzden bu kadar geç farkına vardık tabii farkına vardık ben anladım az çok ne olacağını ama yine de kendime yediremedim galiba şu an tekrar hamileyim 14 haftalık sağlıklı bir gebelikm var ama çok iyi bir doktorla gebeliğin yürütüyorum öncesinden de tedavi olmuştum zaten sana da tavsiyem hiç beklemeden en iyi bir doktorla yoluna devam etmen benim yaşadığım şehirde güzel doktorlar yok her kontrol için başka bir şehire gidiyorum bebeğime sağlığı için her şeye değer