Gokturkmom_ Bereninannesi Okurken çok duygulandım Rabbim seni hiç beklemediğin anda beklediğin haber ile sevindirsin🥹👼🏻💗
Gokturkmom_ Bereninannesi Kafaya çok takınca da insan stresten etkileniyor biliyor musun biraz akışına bırakabilsen keşke biliyorum çok zor ama🥹
egeemomms ilayda3620 ederim tabi canım Allah en kısa zamanda sanada hayırlı güzel haberler nasip etsin 🥹🥹sizde bana edin 2 kaybım🥹
Bereninannesi ilayda3620 oyyy şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim senin de kucağını doldursun güzel haberle müjdelesin inşallah canım benim 🤲
Bereninannesi egeemomms oyyy şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim senin de kucağını doldursun güzel haberle müjdelesin inşallah canım benim🤲
egeemomms ilayda3620 Allah razı olsun canım🥹 inşallah bizde en kısa sürede sevinçli haberlerimizi burda paylaşırız 🤲🏻
duyguklcc Rabbim ben dahil isteyen dileyen hakeden tüm anne adaylarına sağlıkla sıhhatle kolaylıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻
egeemomms Bereninannesi ayy canım benim Allah razı olsun burda o kadar güzel insanlar var ki iyiki varsınız 🥹🫂❤️
Bereninannesi egeemomms o yüzden diyorum güzel insanların güzel yorumlarıyla ferahlıyor insan bi nebze stresimizi atıp rahatlıyoruz burada sende iyiki varsın kuzuummm❤️
busra4646 Bereninannesi testler sonuç vermiyor bazen bende yapmıştım 3 tane negatif çıktı hep ama kanda çıktı
Bereninannesi busra4646 bende 4 tane yaptım ama tek marka awox hepsi de negatif pazartesi kan vericem hamile değilsem de neyim var peşine düşüp öğrenmek istiyorum sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah canım
busra4646 Bereninannesi amin inşallah Aynı bende awox yaptım ikisi erken gebelikti gittim ki hastaneye 4 haftalikti sizde de öyle olabilir normalde gecikmeniz yoksa gebelik olabilir hayırlısı olsun
Bereninannesi busra4646 son ilişki 3 marttı ondan mı çıkmıyor acaba erken olduğu için hayırlısı olsun kuzum dediğin gibi pazartesi belli olacak bakalım