Bereninannesi Kızlar forumda ne kadar pozitif test görsem gözlerim doluyor üst üste rahat 4-5 test yapmışımdır hepsi negatif 5 gün geciktim hatta bugünle beraber 6 diyelim nolur bana yardım edin ben hayatımda hiç böyle olmamıştım çok buruk hissediyorum 😔
mystery94 Bereninannesi kıyamam canım benim okadar iyi anlıyorum ki seni 1.5 yıldır evliyiz bizde yazdan beri tedavi görüyorum doktoru yeni değiştirdim sen tedavi gördün mü hiç
annebebeka Bereninannesi 🤔hastanede kan verdinizmi, testler yanlış sonuç veriyor desem beş tane test nasıl yanlış sonuç versin diyorum, ama gecikmede var bilmiyorum çok şaşkınım suan
Gamzeee__ Bereninannesi canım ne kdr stres yaparsan o kadar kötü olursun Allah büyük pozitif olmaya çalış stres insanı mahvediyor
Bereninannesi mystery94 yok ben hiç tedavi görmedim 3 yaşında bi kızım var yeniden bebek istiyorum olmuyor ilkinde hiç beklemediğim anda olmuştu hatta tepkimi görseydiniz bana çok kızardınız çok ağlamıştım üzülmüştüm hazır değildim diye acaba şimdi o günlerin ahı mı çıkıyor bilmiyorum o kadar pişmanım ki düşündüğüm zaman Kasım ayında da bi düşüğüm var 5+3te😔
fanesss Bereninannesi ayy bende diyorum profilin nerden tanıdık geliyor.Aynı zamanda hamileydik benim kızımda 3 yaşında.Ve her şeyin zamanı var maalesef bizim istediğimiz vakitte olmuyor ☹️ Düşünmeden denemelere devam etmen gerekiyor
linsmea Bereninannesi bence kendinize zaman tanıyın. Vitaminlerinizi yükseltin. Proceive f kullanmanızı tavsiye ederim. Akışına bırakın strese girmeyin. Stres bunun düşmanı. vakti zamanı gelince olacaktır🤗
annebebeka Bereninannesi hayırlısı neyse o olsun tabii ama inşallah bir sorun yoktur ve bebek vardır☺️🤲
egeemomms Bereninannesi kendim dahil tüm hamile kalmak isteyen annelere dua ediyorum Rabbim şu mübarek aylarda gönlümüzdekini versin inşallah 🥹 Seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲🏻
Bereninannesi annebebeka ayyy inşallah canım ya bebek yoksa da neyim var öğrenmek istiyorum normalde düzenli adet gören biriyim çünkü
annebebeka Bereninannesi hatırlıyorummm daha once de konuşmuştuk bol bol dua edicem size🥹 bu gün hem perşembeyi cumaya bağlayan gece hemde ramazanlik ayi icerisindeyiz kimin ne dileği varsa kabul olur inşallah 🤲
Bereninannesi egeemomms oyyy kuzum şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağımızı doldursun bizim gibi yürekten isteyen tüm annelerimi güzel haberle müjdelesin inşallah 🥹🤲
sudemsii Bende 5 gün geçti test yaptım hafif silik çıktı sonra sabah ilk idrarimle yaptım tam 2 çizgi çıktı öyle dene bi istersen bide kan ver daha iyi Olur çıkar direkt
Bereninannesi sudemsii şu an evde 3 tane testim var 3üde farklı markanın daha önce toplam 4 test yapmışım 4üde awoxtu bu üç taneyle beraber 7 test korkuyorum idrar testi yapmaya elim gitmiyor pazartesi kan vercem
Bereninannesi annebebeka ah benim güzelim senin o güzel duan yeter amiiinnnn inşallah Rabbim bana ve benim gibi isteyen bekleyen tüm annelere nasip eder belki bayramda müjdeler Rabbim kimbilir 🥹💕
Bereninannesi Gamzeee__ ben çok abarttım biliyorum forumu da bununla sürekli meşgul ediyorum ama gerçekten sizinle konuşmak iyi geliyor bana ferahlıyorum destek yorumlarını görünce Allah razı olsun
Rumsamut Bereninannesi Stres bebeğin tutunmasına engel oluyor adet gecikmesi de yapar. Kendinizi bile bile üzmeyin
Bereninannesi Rumsamut ben çok abarttım biliyorum forumu da bununla sürekli meşgul ediyorum ama gerçekten sizinle konuşmak iyi geliyor bana ferahlıyorum destek yorumlarını görünce Allah razı olsun