Snamp Aysenurtsr ne guzel benim eşim burda değil şehir dışında çalışıyo 1 kaç gün de bir geliyor eve yorgun argin buyuzden yardım etmesini de isteyemiyorum çünkü çok yoruluyor gelince beraber zaman geçirelim ona sukrediyorum
Aysenurtsr Snamp tabi ki, allah yardimciniz olsun. Bazen ben de kiyamiyorum oda calisiyor sonucta. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz 😘
Bnagihan Birdals2012 😂😂😂 dedi kadın elleme kızım dedi. Ben Doğum iznine çıktığım için yerimde duramıyorum. Alışmamışım uzun saat oturmaya tv izlemeye yatmayan yapı meselesi sanırım. Bu saat oldu ben yarına işim kalmasın diye ev temizliyorum yemek yapıyorum. Kayısı hoşafı yapıyorum. Bir hiperaktiflik var sanırım bende. 7.30 da hastaneye yatışım yapılacak sabah ona rağmen 😂😂
Elif1ekim Her işimi kendim yapıyorum ağır kaldırılacak market işleri çamaşır sepet kaldırma uzanılacak işleri eşim yapıyor ama harekette bereket vardır bence🙂 Snamp canım boşver camları benim de duruyor Güneşli günleri bekleyelim 🙂
Burcum Snamp iş durumu yoğunsa yapacak birşey yok tabi. Yavaş yavaş yapın. Zaten çocuklu ev dağılıyor. Kendinizi hırpalamadan yapmaya çalışın. Ben dip köşe yapamıyorum açıkçası
semagzl Snamp cok agir isleri doktorlar tavsiye etmiyorzaten de ben de temizlik konusumda hic rahat biri dilim illa her yer tertemiz olacak bi yer bozulmicak yerde toz olmicak her taraf piril piril olacak die kendimi heba ediyorum o yuzden bel agrisi cok fazla cekyorm gecen bi temizlige attim kendimi 3 gun yataktan cikamadim 😂😂
Snamp semagzl bende normalde öyleyim her yer temiz olacak düzenli olacak ama insan yapamayınca yapamıyor içimden kalkıp camlar i silmek kapıları mutfak dolabını silmek bütün evi temizlemek geliyor ama gel gör ki bi makineyi aciyorum yoruluyorum
Sonay Gurbet evet fıtık var ama normal degil ilk sezaryende ikinci gebeliğim oda sezaryen olcak genel anestezi istemiyorum bebeğimi görmek için ona ilaç gitmemesi için hemen emzirmek için ama herkes belden olamazsın diyo beyin cerrahisi ve kadın doğumla görüşüp oyle karar verilecek
Busranagme Snamp baya erken salmışsın kendini Can'ım . Ben 37 HAFTALIK oldum yeni yeni dedıgın gibi olmaya başladım . Yine evi temizleyorum ama
Snamp Busranagme oğluma hamileyken böyle değildim daha iyiydim hattâ son ay bütün temizliği yapmıştım kendimi yormadan büyük temizliği son ay bitirdim son ay hic duramıyordum zaman da geçmeyince insan ise sariyo şimdi erken den başladı yorgunluk iş yapamama
Hatce06 Snamp valla ben haftada 1 ev süpürüyorum siliyorum 😏 İki kişi olduğumuz için çokda pislenmiyor ev ama haftada birde olsa is yaptıgım zaman cok yoruluyorum özellikle belim cok ağrıyor 😔
Snamp Bnagihan him anladım cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen hamileliğin sonuna gelmişsin desene 😊
deletedmom11 Üç katLı ewim war hergün bi katını temizLiyorum daha her katta odaLarı banyo tuwaleti sayarsak biLdiğin çin işkencesi 😂😂😂 ama napim ewim işte mecbur temizLicem haftada bir temizLik yapıyorum oda dört gün sürüyo 😂 üç gün dinLeniyorum ertesi hafta en baştan meseLa yarın cumartesi aLt kat saLon we mutfak temizLencek 🤗🤗 sabah oLmasın bence 😂😂
Snamp deletedmom11 o nasıl evmis kaç kişi kalıyorsunuz o evde 🤣 valla bizim ev 3 oda bi salon yapamiyom maşallah sana
Snamp Bnagihan heyecandan da yerinde durmaya bilirsin bende oğlum da öyleydim😄 zaman geçsin diye evde bütün işleri yapıyordum yine zaman geçmiyordu heyecan doruktadir şimdi ne güzel bizim daha uzun bi zamanımız var kavuşmak için bebise inşallah güzel bi doğum olur canım