deletedmom11 Snamp aLt kat saLon we mutfak amerikan şekiLde orta kat bebek odası misafir odası yatak odası banyo mecburen bu iki kat kullanılıyo çatı katım boş henüz değerlindirmedim ama çamaşırımı seriyorm ütümü yapıyorm derkeennnnn bi bakıyosun heryeri kullanmışın 😂😂 hayliyle toz oLuyo girdi çıktı ayak batırıyo amaaan naparsak yap her türLü batıyo bide benm ciğerini yidiiim herifim 100 karıya bedeL titizLikde 😂 ben yapmasam arkamdan o temizLiyo ondan iş başa düşüyo 😂 aynı günde her kat temizlenmiyo zaten warya ewde merdiven oLması kadar berbattt bişi yok sanki odaLar azmış ew azmış gibi bide merdiven siL süpürü war in çık war 😒😒 bebe doğunca merdiven tepeLerine parmakLık yaptırcam daha 😒
Rabia88 Snamp hamile kalmadan öncede sağolsun hep eşimle yapardık hatta kendi babam çok kizardi adam çalışıyor bı de evde calistiriyorsun diye şimdi 31+4 olduk resmen her işi eşim yapıyor aylardır çamaşır bile asmadim Mart ayında bir düşük yaşadım şuan riskli değil hamileligim ama korkuyor o yüzden hiç bişey yapmama izin vermiyor doğuma doğru da annemle beraber yapacağız hep beraber dip köşe temizligini
Snamp Rabia88 ne guzel eşiniz düşünceli yok bizde yardım falan gerçi bende istemiyorum yorulup geliyor bide kalk evde çalış diyemiyorum misafir varsa yemeğe kahvaltıya onlara yardım eder hazırlamaya başkada zaten işi şehir dışında git gel 2 gun geçiyor
sedaskan Snamp bende 15+3 um. Son 1 haftadir otururken yururken resmen sol kalca kemigim agriyor. Ama sadece sol taraf 🤣 daha cok erken degilmi bu agri icin anlamadim. Temizligimi falan yapmistim 1 hafta once de Allahtan. Ama cam silemem hem fransiz tum camlarim hemde cok yuksek kattayim. Temizlikci cagiricam ben valla
Lamelif Snamp ben yapsam yaparım yavaş yavaş enerjimde var ama tüp bebek ve başta kanamalarım olduğu için yormuyorum kendimi Biraz birşeyler yapsam sonra pişman oluyorum
Snamp Lamelif Bence de yapma Nolur ne olmaz benim gebeliklerim riskli değil öyle kardeşim de 4aylikken kalkıp büyük temizlik yapmış düşük yaptı ama onun hamileliği öyle en ufak bisey de bi sorun oluyor riskli yani şimdi yine hamile hic bir iş yapmiycam diyo
Rabia88 Snamp işi agirsa yapacak bişey yok 😞 ama benim eşim aliskindir duramaz ilk başlarda utanıyordum yapma dediğimde bu sefer o bozulup benim yaptığımı beğenmiyorsun dedikçe bende iyice bıraktım
elvann Evde eşle birlikte çalışınca zor oluyor en azından haftada bir kez temizlik için bayan geliyor hem çok tehlikeli temizlik malzemeleri ,ağır kaldırmak ,yorulmak dikkat edin o yüzden kendinize
Meleklerim Eşim hiç yardım etmez 15 günde bi kadın grlip dip köşe yapıyor sonraki haftada ben yapıyorum o kdr derin olmasada 1 kızım var çalışyrm ve 14 haftalığız
Sonay Gurbet evet fıtık var ama normal degil ilk sezaryende ikinci gebeliğim oda sezaryen olcak genel anestezi istemiyorum bebeğimi görmek için ona ilaç gitmemesi için hemen emzirmek için ama herkes belden olamazsın diyo beyin cerrahisi ve kadın doğumla görüşüp oyle karar verilecek
Aysenurtsr Snamp tabi ki, allah yardimciniz olsun. Bazen ben de kiyamiyorum oda calisiyor sonucta. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz 😘
yokolmuyor Snamp valla ben 2 aydır hiç yapmıyorum eşim yapıyor çok titiz biri kendisi benden iyi yapıyor😂😂😂.. bu arada erken doğum riskim vardı 2 aydır hep yattım o yüzden eşim yapıyor...
Snamp semagzl aynen valla insan hamilelikte hareketin kıymetini anlıyor normalde evi altını üstüne getirmiş olurdum 😄
gulanne Snamp aynı sorun bendede var sağ kalçam ağrıyor. Sinir ağrısı gibi. Aksayarak yürüyorum resmen. Bugünlerde biraz hafifledi Allah’a şükür
Az_s Snamp kalca derdi bende de var😭 biraz cok hareket etdigimde cok ev isi yaptigimda oturdukdan sonra kalkamiyorum ayagimi resmen yere basamiyorum kalcam cikmis gibi oluyor. Aglaya aglaya yuruyorum resmen. Sabah uyandigimda normane donuyor. Haaa birde karnim buyudugunden beri yerimde saga sola donemiyorum ayni kalca agrisi oluyor bazen bagirmak istiyorum acidan. Hamilelikden sonra kecer umarim
BurcuAydin Snamp 25 haftalığız bende çok zorlaniyorum direk belime ağrı saplaniyor. Yarim saat uzanip 10 dk temizlik yapiyorum. Yoksa dayanamiyorum agrilara ayaklarimda sismeye basladi Sağolsun eşim yardım ediyor evi birgün de degilde misal bu gün mutfak temizlendiyse yarın oturma odası sonraki gün yatak odası falan günlere ayırıyorum camlarım battı gidiyor 😁 doğuma yakın kuzenlerim gelip dip köşe bi temizlik yapacaklar sağolsunlar 🤗 sizde çocuk da var Allah yardımcınız olsun inşAllah