eslem2121 ikiprensesannesi___ kesinlikle bacımsu 😂3. bebiş zor galiba sen bir gittin pir gittin çok enerjide yok
ikiprensesannesi___ eslem2121 enerjinin ebesini öptü oğlum bende ipler koptu toparlanmaya çalışıyorum ama sanırım bu sefer biraz zaman alacak gibi 🥲
yorgunannis eslem2121 benim daha devam kuşumm🌺 1 saat temizlik yapsam 2 saat kızımla ilgileniyorum 🥴 uzun sürüyor bu yüzden
Havin49_ yorgunannis ben gece yaptım hep yoksa çocuklara gerçekten durmuyor eşim geldikten sonra ona oğlumu veriyorum odaya gidiyorlar anca günde bir oda şeklinde bitirdim
Deleted33000 eslem2121 bende dolap içlerini silmeyi sevmiyorum ya aspiratör temizliği de zor ve bacım ya
kartanesi___ eslem2121 araba aşığı olmayan erkek var mı acaba😂benimki de arabayı değiştirmek için bileziklerime göz dikmiş😂
eslem2121 kartanesi___ benimde büyük şhtimal yazın göz diker şimdiden Altan Altan dokunduruyor güzel bir araba buldum dio da bakalım 😂elimin tersindeydi
fundiiim kubraaaatt sırta takılan çantaları sevemedim hiç o yüzden el çantası şeklinde almayı düşünüyorum çanta renk ve deseni ile uyumlu bakım el çantası ve alt değiştirme matı var.
prensesannesi246 eslem2121 🤣 inanın buhar makinesi bile yağı çözemedi hala her sildiğinde bezim yağdan sapsarı oluyor 🥲