beautiful_ kbrizm mecbur birlik kaynanamda yardım edecek tek asla yapamam ev sobalı heryer sıcak değil ve burda havalar çok soğuk
eslem2121 kartanesi___ bakalım kocam sanayiden arabasını getirtmiş detaylı temizlemiş 😂😂😂jelatinleyip koyar arabasına aşıkta
kif @beautiful_ 2 tane evi siz niye temizliyorsunuz sanki siz mi kirletiyorsunuz yazık değil mi size bebeğe??
karpuss eslem2121 dün sahura kadar yatmadım gece mutfak dolaplarını sildim şaftım kaydı sahurdan sonra belim koptu ağrıdan 😅 bu sene bayram temizliği hak getire sanki 🙈
ikiprensesannesi___ eslem2121 ben artık saldım ister yapsın ister yapmasın mutfak bulaşık dolu onları yıkıyayım Allâh kerim’dir toplu temizliğe de 🥲kendimi banyoya atsam bir gün boyunca yıkansam kimse rahatsız etmese oğlum da uyusa bayram temizliği kadar şart yani, 😂😂
eslem2121 ikiprensesannesi___ kesinlikle bacımsu 😂3. bebiş zor galiba sen bir gittin pir gittin çok enerjide yok
eslem2121 fundiiim bizimkiler gibi bacım benimde ne zaman otur muhabbet edelim dese biri çat kapı gelio😂
kartanesi___ eslem2121 araba aşığı olmayan erkek var mı acaba😂benimki de arabayı değiştirmek için bileziklerime göz dikmiş😂