ikiprensesannesi___ eslem2121 enerjinin ebesini öptü oğlum bende ipler koptu toparlanmaya çalışıyorum ama sanırım bu sefer biraz zaman alacak gibi 🥲
sarilale123 eslem2121 camlarımı siliyorum 2 gündür ev de duvardan çok cam var, tülleri fonları var yıka yıka bitmiyor 🤦
Gks_01 eslem2121 çok bayram temizliği niyetiyle yapmadım ramazan girmeden mutfak dolaplarını sildim içleri toplu temiz zaten onun dışında gardropu sildim içlere girmedim bir ay sonra yazlıkları çıkarırım slflfpdşvl perdeleri geçen hafta yıkadım camları da dıştan yıkamıştım çok dert değil 😜 başka ne vardı günlük rutin işler yapılıyor zaten haftada 1 2 de süpürge slpfğepfşvş
Asya_Lorin eslem2121 bayramdan 1 ay sonra doğum olacak derin temizliği o zamana saklıyorum şimdi gücüm yettiğince üstten üstten :)
marlam eslem2121 bayram temizliği biter mi ya bayram sabahı bile dur şurayı düzeltim yok bunu silim 😂😂
sevacano eslem2121 Ben de inşallah bayramin 1.günü başlayacağim 3günüm olucak her gün bir odayi temizlerim artik 🤲🏻35haftaliğim artik nasil olucaksa ben de bilmiyorum gurbetteyiz o yuzden kimse ne gelicek ne gidicek bayramdan sonra kayinvalidem gelicek bebek için doğumum yaklaşıyor diye o gelmeden de ustden boyle el atarim her şeye
sevacano 28nisan ay iftardan sonra ben bayiliyorum işe gidip sonra eve gelip yemek yapuyorum yiyip bayiliyorum koltuğa siz nasil yapiyprsunuz ben de 35haftaliğim benimki de birleşdi neredeyse ama çok zorlanicam gibi geçen 8de buzdolabiyi temizleye başladim 11di bitirdim 😭elim yavaş da değil niye oyle oldu bilmiyorum birde buzluğa girmedim bile
28nisan sevacano ben evden çalışıyorum istediğim zaman gün içinde dinlenebiliyorum canım belki o yüzdendir. Bir de eşim yapıyor çoğunu ben yönlendiriyorum genelde. Buzdolabına derin dondurucuya hiç girmedim annem geliyor yapıyor onları bende hiç düzeni bozmadan devam ettiriyorum. Haftalarimiz aynı seninle ama dediğin gibi bu kadar dinlenerek yapmama rağmen bazen bende iftardan sonra bayılıyorum özellikle oruç olduğum günler
humaakusu eslem2121 perdeler bı kaç dolap içi camlar bide halılarımı yıkıcam makinada inşAllah yeni taşındığım için evim temiz koltuk takımımı da yeni aldım silme derdim yok eskileri her hafta siliyodum 😂 rahatım bu bayramda 🤗
Frhnemkli eslem2121 ev değişikliği yapıyorum bende canım kiradaydım tekrar kiraya çıkıyorum taşınma ve temizlik bir arada oluyor aslında galiba tamamen taşınmam bayrama denk geliyor hamilelik ile biraz zor ama az kaldı Allah’ın izniyle
zeyyneepp eslem2121 bayram temizliği değil de daha çok doguma hazırlık benimkisi😂😂😂kapılar,camlar,tüller,gardroplar ic dış tamam sadece mutfak dolabı avizeler kaldı halılar koltuklar yikatilcak 😊vücut gitmiyor artikk 31+4
Hazallnisa eslem2121 16inci haftadayim bel tutulmam var ince belimin sağ tarafı sürekli tutuluyor dün mutfağı indirebildim sadece bu ağrıyı yaşayanlar var mı ilk gebeliğim de oldu bu şuan ikinci gebeliğim arası beş sene bu bel tutulması ilk gebelikten beri var