annekiz6141 Deleted33000 güzeldi şöyle herkes harbıydı mız mız kımse yoktu.. Mesela kaynanam şunu yapmadı bunu yapmadı yazıyorlar ya lap cevap verirlerdı ona güvenip mı hamıle kaldın yapmasaydın dıye 🤣🤣🤣 sımdı yazsan kaos çıkarırlar sana djsjsjsh
Deleted33000 annekiz6141 evet şimdi de yargı dagitanlar çok birde arada çocuk gibi küsüp trip yapan kişiler de çıkıyor sinir oluyorum böyle insanlara
annekiz6141 Deleted33000 sımdıkıler ben bıldım havasındalar bızde şey derler çok bılenı çok mikerler 🤣🤣😂😂🙊🙊🙊
bsrbrkysr184_ annekiz6141 işte sadece sen duyuyorsun 🥴 içim gidiyor kız ne kadar farklı bişey evlat varya bazen böyle o kadar sinirleniyorum ki şimdi okula gitti ay göndermesemiydim diyorum 😅
annekiz6141 bsrbrkysr184_ ayyy benimki okul ıcın küçük ama kreşe göndericem inşallah 🥰 bakalım ben napcam bende asırı sulu gözüm aglarım arkasından galıba 😂😂🤣🤣
bsrbrkysr184_ annekiz6141 bizimki de ana okulu kız senelere anaokuluna gidecek muhtemelen 😅 Bi kötü oluyorsun ama sen ağlarsan o da ağlar 🤣
annekiz6141 bsrbrkysr184_ yanında arada kandırıyorum da anne nolduuuuu anneee dıye gelip sarılıyor hemen 😂 çok pıtırcık ya bu hele ben hamıle kaldıktan sonra daha bı sevgı pıtırcıgı oldu abla duygusu yüklendi galiba kızıma da 😂🙊🥲
annekiz6141 vanilya_kokusu_ büyük kızımda doğum yaptıgım gün sıldım burayı 😂🤣 ıkıncı kızcemde de öyle yapcam 😂😂😂