annekiz6141 Deleted33000 neresi güzeldi kız ben sıldım o zamanlar hemen hesabı herkese lap dıye cevap verıyorlardı sımdı olsalar burdakı hamıleler hergün aglardı vallah 🤣
Deleted33000 annekiz6141 işte o kısım güzeldi ya kız benim ozaman hesabım yoktu sadece okuyucuydum sonra bende düşükler yapınca sildim bı süre
marlam annekiz6141 kusura bakma postu görünce gene bir deli dedim içine girince dışarı baktım yeşil türbe içerisinde girdim jddjjshs
bsrbrkysr184_ annekiz6141 ben kızımı koklarken hala o koku burnuma geliyor yok ama var anlatılmaz birşey gerçekten 🥲
annekiz6141 bsrbrkysr184_ ben kızımı kokladıgımda da çok değişik bı koku gelıyor yerım onları ya ben 😍😍🥰🥰🌸
annekiz6141 Deleted33000 güzeldi şöyle herkes harbıydı mız mız kımse yoktu.. Mesela kaynanam şunu yapmadı bunu yapmadı yazıyorlar ya lap cevap verirlerdı ona güvenip mı hamıle kaldın yapmasaydın dıye 🤣🤣🤣 sımdı yazsan kaos çıkarırlar sana djsjsjsh
bsrbrkysr184_ annekiz6141 işte sadece sen duyuyorsun 🥴 içim gidiyor kız ne kadar farklı bişey evlat varya bazen böyle o kadar sinirleniyorum ki şimdi okula gitti ay göndermesemiydim diyorum 😅