bsrbrkysr184_ annekiz6141 bazen çocuklar kıskançlıkları sevgiyle gösterebiliyor malesef inşallah tez zamanda alışırlar bu duruma
annekiz6141 bsrbrkysr184_ alısırlar kuzum ya 🥰 benle abim arasında da 3 yaş var 😂 abim beni bisikletle çok ezmıstı dhshshshs
bsrbrkysr184_ annekiz6141 ay benim içime şey doğuyor eşimde öyle diyor bu diyor bunu döver 🤣 yani doğacak olan ablasını döverim diyor 😅
annekiz6141 bsrbrkysr184_ benım kızımda öyle ya aslaaa yapmaz 😂 okula gıdınce çok dayak yer diyorum esıme 😂😂😂
bsrbrkysr184_ annekiz6141 ay yemesin ya ama öğret gerçekten biz çok naif yetiştiriyor çok zorbalık oluyor okulda 🥲 işin içinde olduğumdan daha iyi biliyorum esmer olana kara saçı kısa olana kısa uzun olana uzun çocuklar çok acımasız 😅
annekiz6141 bsrbrkysr184_ kız dıyom demem mı sana bırı vurursa vur sende karşılık ver dıye öyle poncık kı vurması bıle öyle 😂😂😂
bsrbrkysr184_ annekiz6141 bence yapma de diyorum sonra it sonra devam ederse sende vur ama yok benimkide vurmuyor asla buda bizden kaynaklı galiba 😪
annekiz6141 bsrbrkysr184_ Katılıyorum bence de bızden kaynaklı sonuçta çocuğa sevgi verırsen sevgıyle buyur kavga gürültü hakaret küfür olmazsa evde nerden bılcek kı bu çocukta..