vanilya_kokusu_ benimki de normalden sezeryana döndü ve bende sizin gibi hiçbir bilgim yoktu sezeryan hakkında anlık geliştiği için korktum ama panik atak olmadı anestezi doktoru başımda sürekli benimle konuşmuştu adını ne koyacaksın falan diye sohbet etti zamanın nasıl geçtiğini anlamadım acil olduğu için birden gelişti 3 dk içinde kızım doğmuştu ne olduğunu anlamadım. Kızım kakasını yutmuştu nabzı yoktu doğumdan sonra midesini yıkadılar sanırım 4 saat sonra getirdiler odama. Benim kızım 3 buçuk yaşında gece 1-2 gibi uyur sabaha kadar uyanır sahurda kalkar falan. Bazen sahurdan sonra uyumuyor bazen de sabah 9-10 gibi uyanır. Kardeşi doğacağı için çok heyecanlı gelip gidip uygulamaya girip profildeki bebek resmine bakıyor öpüyor karnımı seviyor doğsun artık diyor ama kıskançlık yapacak gibi duruyor biberonla su içmeye başladı falan 🙄 doğumdan sonra zorlandığım zamanlar kızımı annemlere göndermeyi düşünüyorum kardeşimle yaşları yakın ay var aralarında 😃 ben çok baktım kardeşime annem de kızıma bakar orda kalmayı seviyor eve gelmek istemiyor ama kardeşten sonra da kalmak ister mi bilmiyorum