Vsle MuhammedTalha03 merhaba 🙂 bizde 31+5 haftayız teyzeleri üniversite hast. Mine hanıma gidiyorum bende oda özel bakıyor gercekten cok memnunum
Yrasime Vsle devlet hastanesinin yaptigi bir kurs kuzum ama gülten hanimin kurslari daha ozel oluyor saniyorum saatleri farkli cünku onun
Yrasime MuhammedTalha03 pazartesi sali carsamba persembe pazartesi ve carsamba bir bucukta egitim pazartesi doguma hazirlik carsamba günü yenidogan bakimi sali persembe egzersiz var
Vsle MuhammedTalha03 evet canım doc. Hemde zaten normal doğum icin ve doktoruma memnuniyetim icn ona gitmeye devam ediyorum
MuhammedTalha03 Yrasime teşekkür ederim canim Gülten gokkis a sordum sadece Pers cuma dedi o niye öyle dedi ki
Nzk MuhammedTalha03 selam kızlar bendr afyon bolvadin de oturuyorum. 25 haftalik hamileyim araştırma hastanesi Mesut Köse ye gidiyorum. Cok memnunum
Mervemrah MuhammedTalha03 ilk doğumum olacak odalari falan gayet guzel ilgi alaka falan benim doktorum halil gulden normal 1750 sezeryan 2200 tl Halil guldenin dogumlari hepsinden pahali.
MuhammedTalha03 Mervemrah dr dr değişiyor doğum ücretleri anlaşılan @Drelif farklı bi fiyat yazmisti çünkü
Senveben DrElf gayet güzel 8 cm açılmam vardı yalnız baş tam kanala doğru dönmedi 12 saat dönmesini bekledik üstüne sancı çektim sonra bebek sıkıntıya girmeye başladı acil sezeryana alındım 2 gün hastanede yattım
SuAte MuhammedTalha03 yok canım Konya’da olcak inşallah Afyon’da hiç biyeri hiç bi hastaneyi bilmiyorum 🤷♀️
Mervemrah NeverTooLate kuzenimin bebegi icin down sendromlu senin bebeğin dedi alalim dedi hayati kararmisti resmen psikolejisi alt üst oldu Halil gulden veya ismail kestaneye gitmeni tavsiye ederim