SuAte MuhammedTalha03 tayinci değilde eşimin işi nedeniyle taşınıcaz inşallah, evet 5 Haziran görünüyo bayram şekerim olcak 🙏🏻❣️🤗
MuhammedTalha03 DrElf park hastanesi çoğu ildeki ozellere gore çok ucuz SGK anlaşması olduğu için mi öyle acava
SuAte MuhammedTalha03 yok canım Konya’da olcak inşallah Afyon’da hiç biyeri hiç bi hastaneyi bilmiyorum 🤷♀️
Yrasime 39+2 haftalik hamileyim park hastanesi ismail kestane normalde devletteydi 2 ay önce sirf doktorumdan memnun oldugum icin ismail kestane özel hastaneye gectigi icin bende gectim
MuhammedTalha03 Senveben gözünüz aydın Allah anali Babali buyutsun hangi hastanede hangi dr da yaptiniz
Senveben MuhammedTalha03 amin çok teşekkür ederim park hayat hastanesinde Doğum yaptım doktorum Seda hanımdı
DrElf Senveben Normal mi yaptınız sezaryen mı? Kaç hastalıkken oldu kaç gün yattınız hastanede? Benım Dr um da seda hanım Bilgi verir misiniz acaba
MuhammedTalha03 Senveben park hastanesi odalari doğumhane nasildi ? Ebe vehemşirelerin ilgilerinden memnun kaldiniz mi
Yrasime MuhammedTalha03 evet dogal dogumu destekleyen bir doktor bende normal dogum icin bekliyorum 😂
MuhammedTalha03 Yrasime Allah kolayca bir avazda dogurmayu nasip etsin☺ Gülten gicanin egitimine katildiniz mi
Yrasime MuhammedTalha03 gulten hocaninkine katilmadim ama gebe okuluna gittim naime ve serpil ebenin egitimlerine onlar da harikaydi gülten hocayi da instagram ve faceden takip ediyoruk
Senveben DrElf gayet güzel 8 cm açılmam vardı yalnız baş tam kanala doğru dönmedi 12 saat dönmesini bekledik üstüne sancı çektim sonra bebek sıkıntıya girmeye başladı acil sezeryana alındım 2 gün hastanede yattım