Vsle MuhammedTalha03 evet canım doc. Hemde zaten normal doğum icin ve doktoruma memnuniyetim icn ona gitmeye devam ediyorum
Yrasime Vsle hayir bildigim kadariyla ücretli degil sanirim vakti farkli ,esli olabiliyor genelde öyle bildigim kadariyla .
Mervemrah NeverTooLate kuzenimin bebegi icin down sendromlu senin bebeğin dedi alalim dedi hayati kararmisti resmen psikolejisi alt üst oldu Halil gulden veya ismail kestaneye gitmeni tavsiye ederim
MuhammedTalha03 sonernaysesi ben de ilk seda hanima gitmiştim ama ilçeden geliş gidiş zor olduğu için biraktim park hastanesinin dpgumhanesini odalarini gördün mu ?
Vsle MuhammedTalha03 mavi hastanenin doğum hanesini göreninizz var mı kızlar devleti gördüm ve bayıldım coğu özel hastane ye taş cıkarıcak durumda
Vsle MuhammedTalha03 özellikcdeğilde doğum hanesi cok güzel doğumla ilgili hersey düsünülmüş sancı odaları ayrı ayrı en önemlisi bence bu sancı odalarında duş pilates topu televizyon bile koymuslar normalde ole değildi rahatca yürüyebilicegin alan var sancı cekerken her odada doğum yapabiliceğin düzen oluyo bilmiyorum cok hosuma gitti
sonernaysesi MuhammedTalha03 bende ilce de kalıyorum canm ilçeden gelip gidiyorum doğum hanesini görmedim ama ablam falan da sedaya gidiyor etrafmda da çok giden var memnun yani herkes 😊
MuhammedTalha03 sonernaysesi sen hangi ilcedesin canim şimdilerde gidilir de ilk zamanlar bulantilarla zor oluyordu:) son zamanlarda sicak basar beni😀
MuhammedTalha03 Vsle bende bunlari kastetmistim canim en önemli özellikler sanciyi kendi odamizda dusta plates topunda cekebilmemize izin vermeleri hic doğum yapmadim yatarak sanci çekmek cok zor olsa gerek.
Vsle MuhammedTalha03 bencede canım suan kendi doktoruma nı gideyim yoksa devlette mi yapayım die bi seye girdim 😔 mavi hastane nası bilmiyorum bu konuda