MuhammedTalha03 Selam hanimlar forumda afyonda yasayan çok aslında ama aktif bi baslik göremedim buyrun bu başlıkta toplasalim sohbet edelim Kaç haftalık hamilesiniz cinsiyet dr hastane memnuniyet sikayet vs 🙋 Başlıklardan etiket yapiyorum @Mervemrah @Elifakcaaa @Slcnslcn @Reyooo @Ermerve @Gulferah @blackpearlpnr @Duru_zeynep @Senveben @GmysRmzn @SuAte @DrElf @Nzk @AnnEemm @Eylulikra03 @esraksr @Vsle @Annesininmucizesi @Ceydacyln @Esrayzk @Bysima @Hacer7
SuAte MuhammedTalha03 merhaba 🙋🏼♀️ Biz de Konya da yaşıyoruz ama kısa bi süre içinde taşıncaz, 28 haftalık olduk kızımıza sağlıkla kavuşmayı bekliyoruz🙏🏻🤗
Vsle MuhammedTalha03 merhaba 🙂 bizde 31+5 haftayız teyzeleri üniversite hast. Mine hanıma gidiyorum bende oda özel bakıyor gercekten cok memnunum
Nzk MuhammedTalha03 selam kızlar bendr afyon bolvadin de oturuyorum. 25 haftalik hamileyim araştırma hastanesi Mesut Köse ye gidiyorum. Cok memnunum
MuhammedTalha03 Ben Sandikli ilcesindeyim 26 haftaligiz oglusumla Hasan Sahinere gidiyorum park hastanesinde normal doğum düşünüyorum ya sizler😊
MuhammedTalha03 SuAte sende haziran annesi olacaksin yani:) tayincimisiniz doğumunu nerde yapmayi dusunuyorsun
Mervemrah Merhaba bende afyon ozdilek tarafinda oturuyorum 23 yaşındayım 11 haftalik hamişimm ❤❤ park hastanesinde halil güldene gidiyorum
MuhammedTalha03 Mervemrah DrElf ZynpH park hastanesinde doğum fiyatlarini biliyor musunuz doğumhane odalar falan nasil hic gezdiniz mi?
NeverTooLate ZynpH merhaba ben Uşak'ta yaşıyorum fakat riskli gebelik yaşadığımdan Afyon'da da bir kadın doğum uzmanına gitmem gerekiyor.Gülengül Hanım hangi hastanede bilgi verirseniz çok sevinirim :)
SuAte MuhammedTalha03 tayinci değilde eşimin işi nedeniyle taşınıcaz inşallah, evet 5 Haziran görünüyo bayram şekerim olcak 🙏🏻❣️🤗
Mervemrah MuhammedTalha03 ilk doğumum olacak odalari falan gayet guzel ilgi alaka falan benim doktorum halil gulden normal 1750 sezeryan 2200 tl Halil guldenin dogumlari hepsinden pahali.
Seydos Afyondaki hanımlar sizlere ağrısız doğal doğum eğitimi veren Gülten gökkuş hocayı takip etmenizi öneririm çok faydasını görürsünüz Rabbim yardımcınız olsun hepinizin🙂
Seydos MuhammedTalha03 Hayır ben de Instagramda takip ediyorum whatsapp grubundauim hocamizin bilgiler veriyor bizede Erzincandayim ama keşke olabilseydim orda katılmak isterdim
MuhammedTalha03 NeverTooLate parkhayat hastanesinde Allah saglikla kucahiniza almak nasip etsin kaç haftalik bebis😊
NeverTooLate MuhammedTalha03 teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤰🏻 14 haftalık olduk canım 😊
NeverTooLate ZynpH özel mi canım muayene ücreti ne kadar bide ilgili mi nasıl hissettiriyor size kusura bakma canım biraz çok sordum ama denk gelmiş olmaya çok sevindim 🤗
MuhammedTalha03 DrElf park hastanesi çoğu ildeki ozellere gore çok ucuz SGK anlaşması olduğu için mi öyle acava
ZynpH NeverTooLate ben memnunum canım kadın prof zaten sadece randevuları biraz yoğun muayene ücreti 70 tl