izguler Saimenur kızım olursa hep Gökçe istedim, oğlum olursa da Metehan ismini koymak istiyoruz bakalım cinsiyeti belli olunca netleşecek 🤭
Saimenur izguler Metehan ı ben de cok begenıyorum.Gökçe’ye Göktuğ Gökalp Gökmen falan da yakışıyor.Adıyla yaşasın ınsallah 🌸
halie Saimenur amin Rabbim miniklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin Salih bir kul olmayı nasip etsin
cglctl Saimenur benimde oğlum olacak hamile kalmadan önce göktuğ ismini gördük instagramda eşimle çok hoşumuza gitti başka alternatif düşünmedik Göktuğ olacak 💙
Saimenur cglctl adıyla yaşasın.Benım çevremde 2 arkadaşımda var.Kızım da onu onerdı bız de neden olmasın dedık😊
Saimenur siisu ne guzel tevafuk ıksını bır arada diz ve çevreniz kullanıyor mu yoksa tek mı soylenıyor peki?
Saimenur siisu aslında ıkısı kullanılsın dıye Alp ve ulamalı bi isim demıstım ama demekkı onda bile kısaltıyorlar.Kızım Fatmanur birleşik ona bile Fatma dıyorlarmıs
siisu Saimenur evet maalesef önce hangi isim varsa onu kullanıyorlar ama Göktuğ ismi bana tek basına boş geliyor sanki Alp tamamlıyor ismi :)