Saimenur Kızlar bebeğin cinsiyeti belli olmadan eşim kız olursa ben erkek olursa sen verırsin ismi demişti.Bebek erkek.Çok kararsızım. Bi mağazaya girersin hep kız kıyafetleri dikkat çeker Ya bana da şimdi kız isimleri sinyal verıyor. İlk kez bugün Göktuğ Alp ismi hoşuma gitti.Var mı fikirleriniz.Öneriye açığım🌸
Kubra0606 Saimenur güzel bir isim bence ama çok fazla yaygın artık 🥰 bi oğlum daha olsa Görkem hoşuma gidiyor
ebrudefnee Saimenur bizimde kız olsa ismi hazırdı ama erkek ismi bulamıyoruz içimize sinen benimde şuana kadar beğendiğim yağız alp ismi var ama ondan da emin değiliz eşimin ilk söylediğimde içine sinmemişti bazı isimlerde ya çok duyuyorum yada çevremde birilerinde olan isimler erkek ismi bulmak daha zormuş 😀😀
Saimenur ebrudefnee evet yağız falan da guzel.Bi de gerek Benım gerek arkadaşlarımın öğrencilerinde bazı isimler var cok haşarılar.O yüzden direkt eliyorum.
mervekalkann Saimenur ben Pars koyacağım ama marjinal isim mi daha modern isim mi seviyorsunuz biraz da ona bağlı. Tek başına Alp çok güzel mesela. Sarp ı da beğeniyorum ben. Şimdiki çocuklar hep Aras uras zaten 😄
Saimenur mervekalkann daha çok Türkçe ve anlamı guzel olan bir isim düşünmüştüm ama hiç ay şu isme aşık oldum diyemedım.Bazen eşim şu olacak diye dayatsaydı acaba acilen bulur muydum dıyorum🫣🤭
rege0119 Saimenur ay bende rüyamda ilk defa Gökalp ismini gördüm . Sizin yazdığınız isme de benziyor 😂
mervekalkann Saimenur öztürkçe isimlere bakabilirsiniz benimki de öyle mesela eski Türkçe Bars dan geliyor. Kaan, Göktuğ, Yağız, Görkem, Doruk, Mete gibi :) Aybars Baybars da popüler 😄
ebrudefnee Saimenur evet bende insanların isimlerinin şeyini taşıdığını düşünüyorum ama çevremde felan tanıdığım hiç yağız isimli biri duymadım nasıl oluyorlar karakter olarak tam bilmiyorum
Saimenur mervekalkann Mete çok begenıyorum.Esasen Oğuz Kağan ismini isterdım ama Oğuz yegenı var eşimin.Burdan fikir alıp bi kağıda yazacağım bunları.Artık şansa 🤭
Saimenur ebrudefnee bana 1 defa bana 2-3 tane başka arkadaşlarıma denk gelen yağız lar uslu denk geldı. Agırabı akıllı uslu dıyeyım.