yasemincel65 Moz gerginleşme desem de maalesef doğum yaklaştıkça oluyor ama ben bile o kadar doğumun 2 türlüsünden de korkmama rağmen atlattım bir şekilde rabbim sana da kolaylık versin sağlık versin 💓💓💓
icidisibiranne Çok şükür sağlıkla büyütün bebeğinizi 🤗 benim 2.doğumum olucak ama ilki kadar heycanlıyım,sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm hamişlerin bebişleri 😍
yasemincel65 icidisibiranne ayyy doğumun ilki sonu yok bence çünkü her bebek her doğum apayrı diye düşünüyorum rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinle seni 💜🤍🩵
yasemincel65 tatliheyacan evet canım Allah razı olsun geldi geçti rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥳🤩🤩🤩
yasemincel65 kbrizm yok acı değil çekiştirmeleri hissettim ve aklıma o senaryolar geldi ben daha fazla titredim sakinleşemedim o yüzden genel anestezi yaptılar yoksa zaten tam uyuşmadan müdahale etmiyorlar 🥹🥹🥹
icidisibiranne yasemincel65 kesinlikle öyleymiş anne olmanın lütfu bu sanırım 🥹 Amiin Allah razı olsunn hepimizi 🤲🏻😍
nursemaa_1 yasemincel65 çok güzel bı doğum hikayesi olmuş bundan sonraki süreciniz de inşallah çabucak hızlı bir şekilde sağlıkla geçer rabbim uzun ömürler versin anneli babalı büyütmeyi nasip etsin
Yaradanisterse yasemincel65 sağlıkla huzurla büyüsün inşallah siz de bir an önce toparlaarsınız yaa ne zaman taburcu olacaksınız? Sezaryen olunca kaç gün hastanede kalıyorsunuz
yasemincel65 kbrizm yok acı olmadı sonrasında çok ağrım oldu yalan yok ama 2-3 güne toparladım şükür 😍