hilalcansu Şuan yeniden doğum yapıyor olsan yine suni sancıyla belki saatlerce cekerek normal doğum yapabilmeyi mi isterdiniz yoksa direkt sezeryanı mı seçerdiniz merak ettim
yasemincel65 hilalcansu sezaryeni seçerdim çünkü suni sancı gerçekten canıma okudu bacaklarımda derman kalmadı artık yere yatıp ağlayacaktım bende açılma da olmadı belki onun da etkisi vardır bilemiyorum 🥲🥲🥲
kahve_kokusu kaplanseren iki çocuğunu da 39. Haftadan sonra doğurdum. Kendi sancimla suni sancı almadım. 37. Haftaya kadar çalıştım. İzne ayrıldıktan sonra da her gün belim agriyincaya kadar da yürüdüm. Bence vajinal doğum için bol hareket çok önemli
yasemincel65 kahve_kokusu ben de hareketliydim epey gebeliğimin en başından beri günlük yürüyüşler, plates, ev işlerş vs hiç durmadım yani 37. Haftamda da extra şeyler yaptım etkisi olsun diye ama olmayınca olmuyor 🥲
necmiye86 yaaa nasıl duygulandım 🥹maşallah size. Gözünüz aydın çok geçmiş olsun. Bebğinizle ailenizle çokk güzel sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun. 🌸🥰🤗
eslem2121 yasemincel65 Allah analı babalı bğytsün bacımsu 😘😘 doğum şekli önemli değil ikiniz sağlıklısınız ya gerisi mühim depil
yasemincel65 eslem2121 aynen öyle canım Allah razı olsun. Bebeğim kucağımda ya gerisi boş gerçekten 😍🥰🥰
annekiz6141 yasemincel65 yiaaaa bu benim bebegimmi demişsin ya gozleerim doldu 🥺 bende zorunlu sezaryen olmuştum 36+1 de kizimi yoğun bakima aldılar. . Benide odaya goturdukleerinde direk bebeğin beşiğine bakmışım yok demişim 🥲🥺 sağlıkla buyut yavrusunu 🌸 sana da bol sütler 🥰🥰🥰 ikinci kizim olucak benimde inşallah sağlıklı şekilde kucagıma alırım bende tek duam bu 🤲
yasemincel65 annekiz6141 aşırı duygusal anlar yaşadım, hayatımdaki en güzel duygulardan biri oldu. Herkes derdi tarifsiz diye gerçekten de öyleymiş. Rabbim sana da evladına kavuşmayı nasip etsin canım. 💜💜