yasemincel65 kbrizm yok acı olmadı sonrasında çok ağrım oldu yalan yok ama 2-3 güne toparladım şükür 😍
icidisibiranne yasemincel65 kesinlikle öyleymiş anne olmanın lütfu bu sanırım 🥹 Amiin Allah razı olsunn hepimizi 🤲🏻😍
yasemincel65 Superisibeyza arkadan bir şey ısırıyor gibi oldu bende. Bir de ben aşırı gergindim etki etmedi bana zor vurdular iğneyi
Superisibeyza yasemincel65 o zaman baya acı hissi yani kuzum ısırık diyorsun kendimi sana benzetiyorum ben de öyleyim o yüzden özellikle sana sordum
yasemincel65 Superisibeyza ya çok ağrımadı ama dediğin gibi ben aşırı gergindim doktor kendini sal dedi ama yapamadım biraz uğraştılar. Vurdular iğneyi bacaklarımdan sıcaklık da indi aşağıya ama işte panik atak olunca tamamen uyuşturdular mecburen 🥹🥹🥹
Superisibeyza yasemincel65 canım benim senin bebek hala gelmedi ne zaman doğacak konularını okurdum zaman nasıl gecti şimdi sıra bize geldi son 3 gun benim de
yasemincel65 Superisibeyza ayyy evet şimdi kırkı bile çıktı kuşumun, rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah. Zaman su gibi öyle böyle geçiyor gerçekten 🥹🥹💕💕