egeemomms buse2507 benim oğlan hep tombikti canım öyle seviyorduk hep🤣 yeni doğduğu halini bi atsam haklısın dersin🤣
Semanur_71 Semanur_71 buse2507 bana fazla geldi aslında dedıö hırmaydı tatlıydı Hocaö dıkkat edeyım mı dedıö doktorm cok relax bırı ona gore normal ve sezeryam sonrası vajınal deneyevegız
eylulahsenn Semanur_71 maşallah ne yediniz içtiniz 😅 benim oğlum 35+3 te 2550 gr dı .38+5 te alınacak o zamana kadar kilo aldırayım 😅
egeemomms buse2507 her bebek bir olmuyor canım 🐣 benimki kocaman oldu bile 3 yaşına girecek yürümeye başlayınca kilo felan kalmadı 🤣
buse2507 egeemomms doğru canım mesela benim oğlum 4 aylıkken 9 kiloydu ama öyle tombul durmuyordu yani
42ayse Kızlar lütfen bana buraya nasıl fotoğraf eklendiğini söyleyebilir misiniz çok acil bi test fotoğrafi atmam gerek
Gokturkmom_ 42ayse Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜