buse2507 egeemomms doğru canım mesela benim oğlum 4 aylıkken 9 kiloydu ama öyle tombul durmuyordu yani
ARYa143 Maşallah bebişlere tombiş doğmuşlar 🤭😍 darısı benimkine inşallah 🙈 ilk bebeğim 39+0 da 2.775 doğmuştu (sezaryen). Ssvd hayalim var ama nasip bakalım 🤭😁
buse2507 ARYa143 aslında tombiş doğması değil de sağlıklı doğması önemli ❤️ çünkü bebişler doğduktan birkaç ay sonra çok hızlı kilo alıyorlar
buse2507 beyzaygun günde bir kase kaşar peyniri, 2 yumurta, 2 muz kuruyemişler yoğurt inek sütü et bunları çok tükettim canım ❤️
fatma102 buse2507 kasar peyniri yogurtvharic migdeme herşey dokunuyor çok kötüyüm miğde yüzünden yiyemiyorum 🙌
canan_yzc @"buse2507 @"buse2507 benim kızım 40+2 de 4100 normal doğdu şimdi 2 yaşında ve 2.kardeş geliyor bakalım 🙏
Weenie canan_yzc çok zor oldumu doğumu :( bende normal istiyorum ama 4 kiloyu geçerse Sezeryan dedi ama ben hiç istemiyorum 😔😔
fatma102 Kubraa06 aynı gundeyim şuan sancı çekiyorum doktor 3000 dedi ama yanılma payı ne kadar oluyor ki bu haftalarda sizde oldumu
Merbube kaya_kaya ay bu kadar bekletti mi sizi doktorlar ben yeni 41 haftalık oldum. Hastaneye gitmeye korkuyorum direk doğumu başlatacaklar diye
kaya_kaya Merbube 42 haftaya kadar yolu var öyle diyordu tüm doktorlar. 41+1 de gittim pazara kadar gelmezse pazar günü gün içerisinde gel yatışı yapalım Allah’tan cuma geldi de kendi sancılarımla doğurdum
rabiadumanb Merbube benimkini başlatıcaklar maalesef cuma 41. Haftamda tam beklemiyorlar daha riskli diye 😢