mucibu Neva_aydn inşallah canım benim. Bir de sende pcos falan var mıydı canım o yüzden mi aşılama olmuştu
Neva_aydn anonim211 ayy ne diyorsun ben üç gündür öldüm regl sancısı dan diğer postlarda yazmıştım zaten kesin adet olucam diye aşırı sancım vardı hala varda hafiflemis
Neva_aydn mucibu evet canım pcos vadi bende ilaçla yumurtalar uyariliyordu en son aşılama dediler işte
anonim211 Neva_aydn ya ben bugün sabah test yaptım 10. Gün aşırı aşırı silik çıktı ama belkide gölgeydi bana öyle geldi 12 ve 14. Günde tekrar yapıcam bakalım inşallah o ağrılar tutunma ağrısıdır benimde
anonim211 Neva_aydn hatırlıyorum sizinki baya belliydi benim baya dikkatli bakınca görünüyor fotoğrafını bile çekmedim
anonim211 Neva_aydn Ben deliriyorum galiba çok silik görüyorum gibi geliyor sonra yok diyorum sabahki test 10. Gün
mystery94 Neva_aydn canım kaç yumurtan olmuştu benim 3. Çatlatmam 6 martta vuruldum gecesi daha doğrusu. 20 mm tek yumurtamdı sağda
Neva_aydn anonim211 yok balım belli değildi şuan bile bakıyorum çok hafif kuruma çizgisi gibi bir kaç gün bekle inşallah güzel haberler alicaz senden
anonim211 Cimcime30 evet 5 dakikada çıktı ben çatlatma iğnesi etkisini takip etmiştim 7. Günde negatife döndü 8.9. Gün negatifti bugün böyle çıktı