anonim211 Neva_aydn ya ben hiç ümitlenmiyorum bu da olmadı kafasındayım ama sizin testinizi görünce kendim test yapmışım gibi sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻
anonim211 Cimcime30 evet 5 dakikada çıktı ben çatlatma iğnesi etkisini takip etmiştim 7. Günde negatife döndü 8.9. Gün negatifti bugün böyle çıktı
Neva_aydn anonim211 teşekkür ederim balım ümitsizliğe kapılma benimde kesin belli değilki inşallah pozitif haberini alicaz seninde
Seraymesut anonim211 beklemeyi hiç sevmiyorum ben olsam özelden baktirirdim sonuçta sadece betaya bkilcak hem stres de yapmazsin
anonim211 Seraymesut beklemeyi ben de hiç sevmiyorum bir kimyasal geçmişim var şimdi kan verirsem düşükte olsa pozitif çıkarsa tekrar tekrar kan vermek daha stresli geliyor bana o yüzden bekliyorum 12.13. Gün vereceğim kan
Busranur_mnts Neva_aydn var gibi görünüyor acile gidip direk gebelik için kan dersen almazlar ama hastalık bahanesi uydur ishal karın ağrısı baş dönmesi vs adetim gecikti 1 haftadan fazla gebelik şüphem de var derseniz kan alırlar ben öyle yapmıştım bi keresinde
Neva_aydn Busranur_mnts bir kere öyle yaptım hatta ağrım gerçekten vardı üç hastane değiştirdim gebelik suphemde var dedim bakmadılar 5 gün ağrıyla süründüm en sonra över torsiyonu çıktı ameliyat oldum yani kistim patlamis yumurtaligi kendi etrafında döndürmüş