Neva_aydn Cimcime30 gerçekten mi üzülme ya Allah büyüktür belki geç dolleniyordur sen yinede adeti bekle kendini ona yor adet olabilirim diye 15. 16. Gün olmazsan kan ver bitanem üzülme hiç
Cimcime30 Neva_aydn pazartesı verıcem negatıf çıkar zaten doktora yazarım sonra bakayım nasl ılerkerız
emin1333 Cimcime30 cnm ben kan verdim pozitif çıktı 180 değerim çıktı çok şükür darısı senin başına inşallah
tgbakaanalp Neva_aydn bence hamilesiniz ben ilk hamilelikte aşılama yaptırdım 9. Gün test yaptığımda çok çok silik çıkmıştı zaten 14 gün olmadan test yapmayın diyorlar
emin1333 Neva_aydn kan testi verdim yoktur dedim ama varmış kız hamileyim 180 degerim çıktı rabime şükürler olsun
Neva_aydn emin1333 yaa çok sevindim vee Bende Hamileyimm benim 3444 çıktı 4.5 haftalık 🥰🥰🥰🥰🥰 sağlıkla alalım kucağımıza darısı isteyen herkesin başına inşallah 🤲🤲
emin1333 Cimcime30 Allah razı olsun bir kaç gündür az batmalarim oluyordu birde baş dönmem çok var ilaçtan sandım meğer varmış bende adet olmasını bekliyordum
emin1333 Cimcime30 yaaa cnm benim darisi senin başına olsun inşallah senin için bu akşam bol bol dua edicem 🤗
Cimcime30 emin1333 edıyorum cnm ama test negatıf kan pozıtıf çıkmaz evde testın varsa yapsana 180 değer de nasıl cıkıyor
emin1333 Cimcime30 evde dün yapacaktım korktum yapmadım dedim ya doktorum beni çağırdı kan verdim 180 çıktı çarşambaya tekrar gel kan ver bakalım yükseliyor mu