anonim211 adınıza üzüldüm değerleriniz nasıl? tam olarak sıkıntınız nedir? Benim 3 yıl olmadı sadece bi kere kimyasal gebelik oldu ve onu da kanda bile görmedim testlerde pozitif oldu sonra negatif oldu neyse 3 yıldır korunmasız ilişki oldu ama hiç tutmadı bitkisel olarak çok tedavi gördüm devlet Hastanesine her gittiğimde doktor bana rahim filmi diyordu neyse ben rahim filmi çektireceğim ay annem bana dedi ki böyle böyle bir doktor var çok iyi yıllardır gitmişliğim var ben çarşaflıyım doktorum da erkek olduğu için eşim kabul etmedi neyse annem ikna etti gittik bende pkos var 5 ayda bir regl görüyordum doktorum çatlama iğnesi yaptı ilk ay tutmadı ikinci ay letu+prengly bir de femibloom adında bir takviye verdi ve 3 yılın sonunda hamile kaldım daha sonra forumda bir arkadaşım daha bu takviyeyi önerdiğim için geçen ay kullanmaya başladı ve bugün hamilelik haberi aldık çok şükür hemde amh düşük olmasına rağmen eğer ki şuan tedaviye ara vermek istiyorum derseniz bu takviyeye mutlaka şans verin derim inşallah sizin hamileliğinize de vesile olurum 🤲🏻🥲💖