emin1333 Cimcime30 evde dün yapacaktım korktum yapmadım dedim ya doktorum beni çağırdı kan verdim 180 çıktı çarşambaya tekrar gel kan ver bakalım yükseliyor mu
emin1333 Neva_aydn Kanım düşük olursa gebelikte olmaz mı acaba yani düşük mü olur rabim göstermesin inşallah
emin1333 Neva_aydn iyi bari birsey olur diye korkuyorum dünde merdiven yıkadım bellim öyle ağridi ki çok şükür birsey olmadı ben yoktur diye temizliğe girdim
Neva_aydn emin1333 bende sen bide beni görseydin koltuk çek cam yıka sandalye yıka battaniye yıka sancidan öldüm resmen çok şükür bişi çıkmadı
emin1333 Neva_aydn kız seninki vardi en azından belirtilerin vardı ben kesin yok dedim ağladım da sonra kendimi işi verdim ama çok şükür varmış dikkatli olmamız gerek benimki çok çok yeni hiç birsey yapmicam
emin1333 Cimcime30 aynen bak ben yok dedim dünya işi yaptım çok şükür çıktı bellki seninkide yanidir yarin düşük bir sonuçla çıkar belli mi olur bu gece kadir gecesi Allahını dulari kabul ettiği gecedir kimseyi boş çevirmez Allah onun için dua et bol bol