kavalakurabiyesi _kbra__kbra_ sağlıcakla al canım kucağına şöyle oluyor sancı su nışan açılma bekliyorsun 40-41e kadar beklersin bunlar olmazsa artık günün geçtiği için yatış verirler suni sancı denerler yada sezeryan kararı alırlar .
ikincibahar_08 kavalakurabiyesi sağlıkla en kolay şekilde kavuşursunuz inşallah benim doktorumda 12 Mart dedi 13 Mart kızımın okulu tatil oluyor 13 Mart istedim öyle karar verdik 🥹
miniminnacikk kavalakurabiyesi bugün yarın kavuşuyorum kızıma inşallah 🤲🏼🩷 39+1 hastanedeyim 3.5 cm le yatışım yapıldı vajinal fitil gibi bir şey verildi ilkten sonra damardan alacakmışım suni sancıyı 🤲🏼🩷 sağ Salim bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏼
annebebekelo miniminnacikk merhaba Allah yardımcınız olsun sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun inşallah 🤍 doğumunuz neden müdahale ile başlatıldı acaba, 40 olmaya 6 gün daha varmış, ben de son zamanlardayım da merak ettim🙈🙈
kavalakurabiyesi ikincibahar_08 sağlıcakla kavuş canım bende hep 13 hayali kurdum o gün çok yoğunluk varmış 12 Mart verdiler 😂🥰
eylusko meerrvv benimde son muaynem çarşamba. Gitmişken ameliyat öncesi kan tahlilleri de yapılacak 😅😅
rabiadumanb kavalakurabiyesi bizede 13 marta gün verdi doktorum yatışım yapılacak kavuşucaz inşallah ☺️
kubraturkkoc 37+5 🥹 Ne zaman gelecek merakla bekliyoruz sülalece 😂 Her gün doğurdun mu diye aranmaktan yıldım 😂 Oğluşum balık mı olacak koç mu merak ediyorum 😂
meeliikke @kavalakurabiyesi doğmak istemiyo bence 39 haftalık oldu o kadar çok konuşup çağırıyorum ki kızımı inadına yapıyo gibi skcmmd🎈