eylusko meerrvv benimde son muaynem çarşamba. Gitmişken ameliyat öncesi kan tahlilleri de yapılacak 😅😅
meerrvv eylusko ben Salı günü verdim kan gecen hafta yarın son kontrol olacak bakalım ins bişey çıkmaz da cumaya direkt giderim 3. Seseryanım sizin kaç 🫢
annebebekelo miniminnacikk merhaba Allah yardımcınız olsun sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun inşallah 🤍 doğumunuz neden müdahale ile başlatıldı acaba, 40 olmaya 6 gün daha varmış, ben de son zamanlardayım da merak ettim🙈🙈
Semanur_71 kavalakurabiyesi aynıyız ıkımızds bende bugün doktora godecegım sexeryan sonrası vajınal ıvcın degerlendırecek hoca bakalım nr olucak dua edelim bırbırımze. Yalancı kasılmaatıö oldı hep bel su bı dA bol bol suquat esneme ne yaptım açılma varde ımsallah hayırlısı ıle
kavalakurabiyesi ikincibahar_08 sağlıcakla kavuş canım bende hep 13 hayali kurdum o gün çok yoğunluk varmış 12 Mart verdiler 😂🥰
Busraaaakkk kavalakurabiyesi Biz ne zaman kavuşacağız bilmiyorum 38+3 olduk beklemedeyiz. Nişan ya da su gelmedi henüz. Sancı düzensiz. Cuma kontrolümüz var 🥹
Elifinizz5461 kavalakurabiyesi Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın. Bende bu hafta inşallah oğluşuma kavuşuyorum doktor 15 Mart olarak gözüküyor dedi ama ondan önce de gelebilir 🥰🐣