sssee bat 24. dün gece regl olacakmısım gibi bi süre ağrı vardı sonra gecti su anda da regl baslamadı acaba test yapsam mı yoksa bekleyeyim mi bilemedim
anneyim01 Ftmn123- İnanki bilmyorum bende yaşadım benim de gecen ay 9 gün erkn oldum korkuyorum Erkn gebelik artimed yaptım silk cıktı ama Beklicem kan vercem geçikince Bu ay değişk seyler de hissettim belirti olrak bakalım Ara ara da Akıntı oluyor Adet oldum sanıp bakyorum Bakalım Hersey güzel iletler Hepimiz için bekleyen tüm bacıma hayırlı Saglıklı hamilelik nasp olsun 🤲🏻🥰
hunerg Ftmn123- benımde geçen ay 1 gün erken oldum bence bu ay geç olurum kesin yarın normalde adetim
Ftmn123- anneyim01 Ya bende adete 10 gün kala hep sarı sarı lekelenmeler oldu bu nedemek canım? Birde adet tarihim 28 Şubat’ta oldum yani 1 gün önce den adet oldum bir dahaki adet tarihim nezaman olurki?
anneyim01 Ftmn123- güzelim inan bilmyorum Hormonlardan mıdr nedir O kadar alt üst oluyorki Yanılıyoz ki Hayırlısı ile Hamile kalırız da Bu sorunlardan kompile kurtuluruz Bende en son 20 şubattı
egosunannesi0 hayalperi evet 11 den sonra kan almıyorlar , hayırlısı olsun belkide vermemek daha hayırlıdır bende şuan değerimi hiç bilmiyorum direk perşembe gideceğim , ilk gebeliğimde çok erken öğrendim 2 günde bir her yerim delik deşik olmuştu
hayalperi egosunannesi0 çok yol yürüdüm gitmek için şimdide baya ağrım var yumurtalıklarımın olduğu yere birden sancı vurup geri çıkıyor az bir kahve gibi akıntım dönüştü inşallah devam etmez kimyasal oldu ilki ondan da korkuyorum
mlakcy Benimde bat26 dpo11 deyim test yaptım ama malesef negatif birazda sancım var sanırım geliyor gelmekte olan 🤦🏻♀️
egosunannesi0 sssee vardır vakti zamanı , akışına bırakmak gerekiyor , tabi söylemek çok kolay ama stresi yönetmek çok önemli kendinize bir uğraş bulun , mesela ben araba kullanmayı öğreniyorum bu ara aklım orada hep
sssee egosunannesi0 doğru söylüyorsunuz ama iste mantıklı davranmak zor oluyor regl oldum diye cok yüzüm düstü kocamda ben üzülüyorum diye üzülüyor geriliyor Allah ne zaman isterse o zaman verir diyor ben de buna inanıyorum ama iste kafam karısıyor ben de bi uğras bulsam iyi olacak😥😥
hayalperi egosunannesi0 canım sen yarın kaç haftalık oluyorsun kadın doğuma gideceğini söylemiştin erken değil mi bende 7 nisanda gideceğim kadın doğuma
egosunannesi0 hayalperi canım 5 haftalık olacak son adetime göre , gideceğim doktor çok iyi ama çok yoğun ne kadar erken başlarsam takibim o kadar iyi oluyor o yüzden , kese belki görülür, öbür türlü beta bakılır
hayalperi Sadece cumartesi kan vermiştim çok silik olarak bugün üçüncü gün adetim geçeli yarın sağlık ocağında kan verene kadar test yapayım dedim çok şükür koyulaşmış öğlen idrarıyla yaptım üstelik bir sürü çay içmiştim 🥹