egosunannesi0 Seyma8 canım adet günümüz aynı test yaptın mı ya da kan tahlili yaptırdın mı bende perşembeye randevu aldım kadın doğuma
rabia06rabia egosunannesi0 test yaptım çıkmadı 19 Mart’ta kan verdim 1.28 çıktı beta doktor negatif dedi şimdide adetim 3 gün oldu bitti
egosunannesi0 Seyma8 3 gün gecikmem var benimde Perşembeye kadın doğuma randevu aldım kan tahlili vermek istemiyorum
hayalperi egosunannesi0 hayırlı olsun canım çok net var ama şuan kadın doğum için erken kan takibi yapsan daha iyi olur kese falanda gözükmez
serpilspnc Prodoctor erken gebelik testi yanlış çıkarır mı ya çok belirti var iki gün gecikme varken silik bile çıkmadı kalbim kadar temiz
alpek rabia06rabia benim 3 aydır 2 günde kesiliyor canım ben de anlamış değilim inşallah bir sorun yoktur
egosunannesi0 hayalperi gideceğim yrd doç biraz yoğun oluyor erken haftalarda başlayınca randevuları daha güzel planlıyormuş, amacım doktor ile tanışmak büyük ihtimalle beta ister sadece
hayalperi egosunannesi0 anladım canım had hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ben iki hafta sonraya ancak randevu buldum 😒özeldeki doktorda hiç güzel değil tek derdi üst üste tahlil istemek olduğu için devlete aldım
egosunannesi0 hayalperi ben tahlillerimi aile hekimliğimde yaptıracağım , ekstra aile hekimliğinde yapılamazsa orada yaptırırım , tabi sağlıklı ilerleyen bir gebelik olursa☺️
hayalperi egosunannesi0 bende yarın sağlık ocağına gitcem inşallah sağlıklı şekilde ilerler hepimizin
alpek rabia06rabia daha önce gitmiştim doktor regl miktarı değil düzenli regl görmen önemli dedi olumsuz bir şey demedi canım ama diğer ay da rahim filmi çektireceğim yapışıklık olmasından da şüpheleniyorum
hayalperi egosunannesi0 off hayır veremedim çünkü 11 den sonra kan almıyormuş ya bazı doktorlar ne cins btc baktırcam cumartesi baktırmıştım diyorm ee ben ne yapayım diyor 😬
egosunannesi0 hayalperi evet 11 den sonra kan almıyorlar , hayırlısı olsun belkide vermemek daha hayırlıdır bende şuan değerimi hiç bilmiyorum direk perşembe gideceğim , ilk gebeliğimde çok erken öğrendim 2 günde bir her yerim delik deşik olmuştu