egosunannesi0 hayalperi canım 5 haftalık olacak son adetime göre , gideceğim doktor çok iyi ama çok yoğun ne kadar erken başlarsam takibim o kadar iyi oluyor o yüzden , kese belki görülür, öbür türlü beta bakılır
hayalperi egosunannesi0 ikimiz dışında başka kimse hamile kalmadı mı ya en azından kesesini gören oldu mu falan merak ediyorum
duygutuna5 hayalperi dün ikinci betayı verdim 2.5 katı artmış 🌸 uygulamaya göre 4+0 bugün ☺️ doktora gitmek için birkaç gün beklemek istiyorum 🙏
egosunannesi0 hayalperi evet canım gittim , kese görüldü tabii boş , haftaya tekrar geleceksiniz dedi
egosunannesi0 hayalperi yok hayır vermedim , yarın rutinlerimi vereceğim sabahtan , vajinal ultrason ile görüldü kese
hayalperi egosunannesi0 evet vajinaldn daha erken görülüyor hayırlı olsun canım darısı kalp atışında olsun hepimizin 🌸
hunerg Ftmn123- benımde geçen ay 1 gün erken oldum bence bu ay geç olurum kesin yarın normalde adetim
egosunannesi0 @hayalperi bu gün beta da istemişti doktor 1500 geldi dün vajinalden görülmüştü , sanırım Dr ultrasonu ne kadar iyiyse o kadar net görünüyor
hayalperi egosunannesi0 bende 7 nisanda gideceğim inşallah kalp atışınıda duyarım da tekrardan git gel randevu çok sıkıntılı
yeliz123tr Kızlar bat 28-29 Mart. 24 25 martta regl olacakmışım gibi sancı ve bel ağrısı oldu gece ateş basması hafif halsizlik vs. Bir de sol göğsüm 2 3 gün çok kaşındı ilk defa böyle bir şey oluyor. 26 martta bir anda tüm belirtiler kesildi. Bugün de hiçbir sancı vs yok. Nasıl yorumlarsınız