Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet ya ama ben ozaman yorum yapıyor olsaydım şimdiye atilmistim burdan
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna bende aldım ama ciddi bişey değildi söylediğim arkadaşımla şamata yapıyorduk ikimizde uyarı aldık oturduk yerimize😂😂😂
Deleted33000 fatmaa51 ay bide geçenlerde birbirlerine mercimeği fırına verenler falan diye bı tarikatcilar sarmıştı onlar yüzünden uyarı aldım yaw😂😂😂
fatmaa51 Deleted33000 mercimeği fırına verenler mi kız bunlar bizim foruma niye düşmüyor herkesin forumu farklı mı yoksa😅
Deleted33000 hd_d ay aman hiç hesabımı tehlikeye atamam benim işim gırgır şamata olsun polemik sevmiyim ben
Deleted33000 fatmaa51 evet bu gecenin birinde açılmış bı posttu ben uyarı alınca çıktım sonra ne oldu bilmem 😂😂😂😂
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna evet bunuda hatırlıyorum hatta hiç birşey almadan çıktım napicam kimlikleride almadım diyodu biri akıl verincede kızıyordu 😂
tembelkiz Fizikcifizik şırınga değil şilika lütfen doğru yazalım 😂😂😂( umarım doğru yazdım bakıp geliyorum 😂)
demirrleydi_ Deleted33000 evet param pulum yok ikinciye hamileyim bebeğimin hiç birşeyi yok size IBAN vereyim bana para atın diyodu ve her posta yazıyodu 😂 biri en son internet paketi alacak paran ama demişti 😂
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna değişik değişik insanlar vardı ya 😂 ama en azından eğlenceliydi şimdi 3 posttan ikisi cinsiyet tahmini sanırsın biz müneccimiz 😂
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna nerede bunlar acaba buralardaysanız ses edin valla merak ettim hepinizi şimdi napıyorsunuz diye huhu😂😂
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna bende arkadaşımla dalga geçerken hakaret etmişim ondan ikimizde aldık uyarıyı ay hatta dur adını bulup etiketleyeyim onu da
Deleted33000 demirrleydi_ gahahhah evet ya burdan biri de özelden konuşuyorduk benden ona insta hesabı açmamı istedi bende açamam deyince heryerden çıkıp küstü benimle 😂😂😂😂bunları okuyorsa bilir kendini o
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ ay ara ara benim de aklıma geliyor. Açsalar da şöyle hareketli bir post okusak. 😂
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna ayy keşke ben mi fake hesap açıp bir konu açsam ne yapsam 😂😂 maksat forum şenlensin