Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet bacım hatırlıyorum onu ama o fotoğrafı bilmiyorum demekki sonradan okumadım postu 😂😂😂kimsenin dediğini kabul etmiyordu kadın bide eşini doven biri vardı sorada kv ve gorumcesi vardı karete falan biliyordu😅😅😅😅
fatmaa51 kurkmantosuzmadonna ohaa gerçekten mii 🤣🤣🤣 buralar hep akıl kaçağı kişilerle doluymuş desene Kız bu senaryo nası aklına gelmis manyakların oda enteresan🤣🤣🤣
kurkmantosuzmadonna fatmaa51 kız bunlar ne ki ? Eline i.şeyip gebelik testi yapıp buraya soran mı dersin? Kaynanasını mı görümcesini mi ekmekle döven mi ? 😂😂
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna hemen kaldırıldı o post ama kadının içi soğumamişti daha banada karete öğren işine yarar demişti
Deleted33000 fatmaa51 ay ben çabuk unutuyorum kız daha neler vardı neler her akşam illaki bişey çıkıyordu ama şimdi a dense askı alınıyor 😂😂😂😂
fatmaa51 kurkmantosuzmadonna hahahahha vay be neler yaşanmış zamanında Kaynanasinı ekmekle dövmeyende nebiliyim yani😂😂
hd_d Deleted33000 ahhaha siyrlmis yani🤣 simdide bi post okuyodum kadin tiktokta bi hesap mi ne açmış bisiler yapmis simdi o kisi bunu bulmus herlde hahaha 😂
Deleted33000 hd_d evet onu bemde gördüm ama bişey derim ama sonu ban yememle biter diye çıktım ordan 😂😂😂
Deleted33000 fatmaa51 ay ama kadın çok sınırlıydı cevap verene yargı dağıtıyordu bende aldım nasibimi 😂😂😂
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet ya ama ben ozaman yorum yapıyor olsaydım şimdiye atilmistim burdan
Deleted33000 fatmaa51 ay bide geçenlerde birbirlerine mercimeği fırına verenler falan diye bı tarikatcilar sarmıştı onlar yüzünden uyarı aldım yaw😂😂😂
Deleted33000 hd_d ay aman hiç hesabımı tehlikeye atamam benim işim gırgır şamata olsun polemik sevmiyim ben