Deleted33000 kurkmantosuzmadonna bende arkadaşımla dalga geçerken hakaret etmişim ondan ikimizde aldık uyarıyı ay hatta dur adını bulup etiketleyeyim onu da
Deleted33000 demirrleydi_ gahahhah evet ya burdan biri de özelden konuşuyorduk benden ona insta hesabı açmamı istedi bende açamam deyince heryerden çıkıp küstü benimle 😂😂😂😂bunları okuyorsa bilir kendini o
demirrleydi_ Deleted33000 nee ahahaha😂😂😂 yok ebesinin nikahı sen niye açacakmışsın bide küsüyor haspam😂
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna ayy keşke ben mi fake hesap açıp bir konu açsam ne yapsam 😂😂 maksat forum şenlensin
NilVibe demirrleydi_ ay aynısı aklımdan geçti 😄 fake hesap açmak değilde fake konu uydursam mı gırgırına dedim
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna temizlenir biraz buralar ne güzel 🤪😎 ben öyle uyarı yedim ya kız biri bir post açmıştı sevgilimden hamileyim ve onun evli olduğunu öğrendim diye yorum yapınca sabote ediyorsun diye uyarı yedim 😂😂
Deleted33000 demirrleydi_ bı ara biri de film senaryosu gibi bı aşk hikayesini anlatmıştı sevgilisinden hamileydi evlenmişler ama evlendikten sonra birlikte olmamislar kocası formalite evliliği gerçeğe dönüştürmek istiyordu falan
demirrleydi_ Deleted33000 evet senaryo gibiydi resmen onuda hatırlıyorum ben yalan söylüyor diyordum nedense halada öyle diyorum türk dizisi gibiydi 😂
Deleted33000 demirrleydi_ evet ya bide özelden cinsiyet için özel konuşma baslatip soruyolar cevap veriyorum bidaha yazmiyolar sinir ediyolar insanı
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ millet işsiz bacım. Valla ben gerçek hesapla zor yetişiyorum bazen girmiyorum. Bunlar nasıl düşünüp senaryo yazıyor. 😄