Fizikcifizik cadii ben bugun okudum hala şaşkınım. Esi cocuk istemiyor kadin hamile kalmak icin eşinin oraya buraya bulaşan spermlerini şırıngayla toplayıp kendini hamile bırakmaya çalışıyor. Boyle evlilik mi olur yaa
tembelkiz Fizikcifizik şırınga değil şilika lütfen doğru yazalım 😂😂😂( umarım doğru yazdım bakıp geliyorum 😂)
demirrleydi_ Fizikcifizik fake hesap değildi ve gerçekti bizde alay ediyor sandık ama gerçekten doğru söylüyordu kimse görmedi mi ya onu
Fizikcifizik demirrleydi_ ben son aylarda buradayım. Oda gebelikten yatmaktan, biraz kitap biraz burası derken zaman geciyor.
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ peki şeyi hatırlıyor musun? Bir kadın hep süslü pastalar falan atıyordu ben yaptım diye. Ama halbuki pinterestten falan bulup buraya atıyormuş. Sonra biri Ordan bulup ortaya çıkardı.
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna ahahah evet onuda hatırlıyorum sadece pasta değil kahve fotosu falanda atıyordu 😂😂
hd_d Deleted33000 hahaha yaaaa yazmislar da cidden cok garip seyler varmis en cok da seninkine sasirdim sonu ne oldu peki
kurkmantosuzmadonna fatmaa51 ay çok iyiydi. Baya eğleniyorduk. Şimdi durağanlaştı. Mutlaka her gün şok olacağımız bir post olurdu. Mesela kadının biri bir gün kocam beni dövdü sokağa attı parkta oturdum bekliyorum dedi. Ne yapacağım akıl verin falan dedi. E dedik gidecek kimsem yoksa polise git. Yok falan dedi. En son herkes tepki gösterince bu bir tane karakolun içindeki bir fotoğrafı atmıştı. Alın işte geldi beddualar falan neler saydırdı. Sonra baktık o fotoğraf google de olan bir fotoğraf. 😂 Yani çok değişik şeyler yapanlar vardı. @Deleted33000 @demirrleydi_ hatırlıyor musunuz?
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna evet bacım hatırlıyorum onu ama o fotoğrafı bilmiyorum demekki sonradan okumadım postu 😂😂😂kimsenin dediğini kabul etmiyordu kadın bide eşini doven biri vardı sorada kv ve gorumcesi vardı karete falan biliyordu😅😅😅😅
fatmaa51 kurkmantosuzmadonna ohaa gerçekten mii 🤣🤣🤣 buralar hep akıl kaçağı kişilerle doluymuş desene Kız bu senaryo nası aklına gelmis manyakların oda enteresan🤣🤣🤣
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna evet bunuda hatırlıyorum hatta hiç birşey almadan çıktım napicam kimlikleride almadım diyodu biri akıl verincede kızıyordu 😂
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna değişik değişik insanlar vardı ya 😂 ama en azından eğlenceliydi şimdi 3 posttan ikisi cinsiyet tahmini sanırsın biz müneccimiz 😂