dalyaluna35 Bugunu bitti sayarsak 8+5im 6+0a kalp atışını duydum bulantilar beni mahvediyor halsizlik uyku hali gogus hassasiyeti cok. Kasık ağrılarım var. Baş ağrım ve burun ici odemim var. Zorlu geçiyor 🥲
rmy1 curcuna aynı bende öyle bulantım yok şu an hafif vardı kesildi kalp atışını duyamadım ama 6+0 da siz duydunuz mu aynıyız sizle
curcuna rmy1 hayır bende daha duymadım doktorum bu hafta bakarsak duymama ihtimalimiz var haftaya bakalım dedi
curcuna snmovski ah sorma arkadaşım 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi doktor geçmek bilmedi şu iki hafta allahım 6+4üm şuan :)
fatmabaki curcuna bende bugün 6+5 im uygulamaya göre siz yolk sacı gördünüz mü 5 Mart’ta 8 mm yolk görünmedi 10 Mart’ta 14 mm yine yolk görünmedi ama en son gittiğimde Dr cihazım eski ondan dolayı seçilemiyor olabilir dedi ama yine de tetikteyim
rmy1 curcuna o kadar stresli bir dönem ki kendime zehir ediyorum resmen geçmek bilmiyor kaç tane soru açtım kalp atışıyla ilgili inşallah hayırlısı olur bizim için
curcuna fatmabaki benim doktorum yolktan falan bahsetmedi kese burası dedi şu gördüğümüz grilik de bebek oluşumu dedi 2 hafta sonra kalp atımı için gel bakalım dedi o kadar :)
emine1309 Kızlarrr bende dün 10028,27 yle gebeliğimi öğrendim tahmini 5 haftalık dedi keseyi gördük bayram sonrası kalp atışı için gel dedi ilk gebeliğim 2 hafta geçmeyecek şimdi bana
2_kezmom rmy1 ben 5 hafta 5 günken keseyi gördüm bayramdan sonra gel kalp atışını dinletiyim dedi hayırlısı olsun hepimizin hakkında ☺️
2_kezmom emine1309 bayramdan sonra gel dedi tam 2 hafta geçiyo kontrolümün üzerinden de bayramdan sonra bayram bter btmez randevu alıcam hemen heycanlıyım☺️
betul868 Merhaba herkese benim de 6+3 yarın ilk kez doktor kontrolüne gideceğim şuan kusma yok ama mide bulantısı ve halsizlik çok var, yarın için heyecanlı ve stresliyim inşallah bebişi görebiliriz.
rmy1 betul868 inşallah duyarsın canım ben 6+2 de gittiğimde duymadım 6+6 da duydum oda alttan muayenede geç döllenme oldu bende ama şu an kanama alanım varmış dua edin benim için 🫶🏻❤️🫶🏻
Ztkn2 Merhaba kızlar bizde 4+4 üz. Keseyi gördük ama bebeği ve kalp atışını görmedik daha doktor bayramdan sonra gel dedi. Sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum bakalım bende bebeği göremeyiz diye korkuyorum çünkü belirtilerim bir gün var bir gün yok oluyor 🥹
rmy1 Ztkn2 daha çok yenisin ben 7.haftaya geldim hala hiçbir belirtim yok baş ağrısı ve uyku dışında aşkım görürsün için rahat olsun bende senin gibi aşırı korkuyordum kalp atışını felan geç görmüştüm kendime çok eziyet ettim bu süreçte 3 ay gibi geçmişti sanki :))
bebeybi rmy1 8+5′teyim çok şükür. Çam Sakura’da doktor önerisi ilgisi vs hakkında tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Artık doktorumu kesinleştirmek istiyorum🥹. İstanbul Avrupa’da devlette memnun kaldığınız (kadın)doktor da olabilir