rmy1 Ztkn2 daha çok yenisin ben 7.haftaya geldim hala hiçbir belirtim yok baş ağrısı ve uyku dışında aşkım görürsün için rahat olsun bende senin gibi aşırı korkuyordum kalp atışını felan geç görmüştüm kendime çok eziyet ettim bu süreçte 3 ay gibi geçmişti sanki :))
emine1309 rmy1 hayırlı olsun kalp atışını yeni mi duydunuz bende tahmini 6 haftalığım şuan haftaya kalp atışını duymaya gidicez
rmy1 emine1309 canım ben 6+2 de gittiğimde alttan muayenede duymadım bebek vardı ama kalp atışı yoktu baya tedirgin oldum 6+6 da gittiğimde alttan muayeneyle dinledik kalp atışını ama doktor 6+1 sin dedi geç döllenme olmuş zaten 32 günde bir felan regl olurdum ben düzensizdim
rmy1 emine1309 tek sorunum kalp atışını dinlediğimde kanama alanım olduğunu öğrendim sadece yatıyorum 3 gündür progestan kullanıyorum şimdi randevum var gideceğim dua edin
emine1309 rmy1 benimde düzensizdi 2-3 ayı buluyordu bazen yaa çok geçmiş olsun umuyorum sağ salim ilerler peki belirtiniz varmıydı kanama vs
mdc0860 11+1 den selamlar ekim başı olarak 🥲 neredeyse belirtisiz bir süreç geçirdim gögüs ve kasık ağrısı dısında belirtim yok denebilirdi belirti herkeste olmayabiliyo Bu hafta kasılmam varmış çok yormuşum kendimi 😕 yatıyorum üç gündür
rmy1 emine1309 canım minicik lekelenmem oldu doktoruma yazdım oda gel diyince farkettik orda ama bugğn gittim küçülmüş çok şükür
cemrebstan Kızlar acil cevap yazarsanız sevinirim. Az önce lavaboda peçetenin üzerinde hafif kahve tarzda açık renkli bir leke gördüm. Karın ağrım vs yok ama çok panikledim. Yarın sabah doktoruma randevum var. Şu an acile gitmeli miyim 😢😢😢 5+5 şu an
rmy1 cemrebstan acil bir durum yok korkma bende de kahverengi akıntı geldi hafifti doktoruma yazdığımda bir gün sonra gittiğimde kanama alanı oluşmuş progestan kullanıyorum 1.5cm kanama alanı vardı 1cm e düştü 3 gün içerisinde büyük ihtimalle seninkide öyle birşeydir ya da değildir bilemiyorum bende böyle bir durum oldu ama korkma bazılarının ki adet oluyor gibi kanıyormuş seninki belki yerleşme de olsbilir
meryys sanemozky09 Merhaba, benimde bugün 6+0 da kalp atışı yavaş azdı 93 ölçtü doktorum sizin sonra düzeldi mi
kelebegim123 rmy1 Şuan 12 + 4 günlük hamileyim ilk kontrole 7+3 ken gitmiştim hem bebeği görmüştüm hem kalp atışını duymuştum. Sadece 1 kere kustum mide bulantımda yok desek yalan olmaz🧿 🧿🧿🧿Şuanlık güzel gidiyor 🧿🧿🧿 Doğumda ekim başı gibi gözüküyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek benim minik 🙈☺️
rmy1 kelebegim123 bende de bulantı yok ama inanılmaz baş ağrım var migrenden midir nedir 15 gündür kesintisiz başım ağrıyor tansiyonda felanda sıkıntı yok bakalım cinsiyet ne zaman öğreneceksiniz ❤️❤️
baharsst Aysumt bende 6+0 da gideceğim kontrol süresinin son günü. Muhtemelen 1 hafta içinde tekrar giderim
kelebegim123 rmy1 o baş ağrısı bende de zaman zaman oluyor sanırım susuzluktan çok fazla su içemiyorum 🤦🏻♀️ Haftada öğreneceğim bir sonraki randevum o zamana daha çok var yani 🥲 Ama içimden kız olacağı geçiyor bilmiyorum belki de kız olmasını istediğim içindir 🥹🤲🏻🤍 Siz ?
rmy1 kelebegim123 ben daha 12.hafta olamadım 9.haftadayım pazartesi randevum vardı 12-13.haftaya da randevu alırım tekrar öğrenirim diye tahmin ediyorum 😗