Rabiul hd_d müslin örtü yetmez yazın çok kullanılıyor, body az , ağız mendili de az biraz daha arttırabilirsin devamlı ağzı siliniyor süt içerken akıyor , kusuyor , gaz çıkarken omuza alıyorsun vs. Pudraya gerek yok gözenek tıkadığı için Dr önermiyor
beautiful_ bruja zıbın atlet gibi düşün bacak arasından çıt çıtlanıyor tulum ayaklarını bütün vücudunu kaplıyor
Rabiul hd_d benim kızımda yaptığım listeyi de atayım ihtiyacına göre ekleme çıkartma yaparsın , baya kapsamlı olduğu için şuanki hamileliğimde tek aldığım şey cinsiyet farkı olduğu için kıyafet , kızımdan kalanlar da unisex olduğu için onları da giydireceğim ama yazlıklar vs kısa tulum aldım 1 ay sonra doğumum var temmuzda 3 aylık olacak o havada zaten uzun giydirilmez pişer çocuk
Rabiul hd_d - [ ] Bebek arabası [ ] Puset [ ] Puset örtüsü ve minderi [ ] Burun Aspiratörü [ ] Biberon ısıtıcı [ ] Biberon [ ] Emzik [ ] Mama kaşığı [ ] Alıştırma bardağı [ ] Mama tabağı [ ] Alıştırma suluğu [ ] Nevresim takımı [ ] Yatak çarşafı [ ] Yatak Alezi [ ] Anne bebek bakım çantası keçeli [ ] Anne bebek çantası [ ] Valiz içi hurç [ ] Kanguru veya Sling [ ] Emzik askısı [ ] Salya önlüğü [ ] Ağız mendili [ ] Müslin örtü [ ] Patik ayakkabı [ ] Biberon temizleme fırçası [ ] Biberon temizleme deterjanı [ ] Emzirme yastığı takımı [ ] Bez için çöp kutusu [ ] Ana kucağı [ ] Bebek bakım seti [ ] Göğüs pompası [ ] Göğüs pedi [ ] Banyo termometresi [ ] Oda termometresi [ ] Mama sandalyesi [ ] Emzirme atleti [ ] Emzirme sütyeni [ ] Alt değiştirme örtüsü [ ] İsimli ahşap tarak [ ] Elbise askısı [ ] Meme ucu kremi [ ] Alt temizleme pamuğu [ ] Çamaşır deterjanı [ ] Yastık [ ] Oyun halısı [ ] Küvet seti [ ] Lif [ ] Ateş ölçer [ ] Tırnak törpüsü [ ] Alt açma organizeri [ ] Emzik kutusu [ ] Diş kaşıyıcı [ ] Pike
beautiful_ hd_d ya 12snde randevu aldım ama aksilik çıkar diye korkuyorum Daha detaylıya falan girmedim 17+4üz kuzum daha
Rabiul hd_d bilemiyorm temizlik kovamda katlanan şu ana kadar hiç sorun yaşamadım , yazın kızım 1 yaşındaydı içine su doldurup havuz gibi oynattım mesela o zamanda bir sorun yaşamadım
hd_d beautiful_ Ben o aylarda arasini acik tuttum sskm bak 9 haftalikken bi gittim 19 da bi gittim 22 de bi gittim toplamda 3 kere gitmis oldum kafana takinca vakit de geçmiyor hem akisina birak kafana takma bakalm
hd_d Rabiul çok mutlu olurum tesekkur ederimm dediğin gibi ekleme cikartma da yaparım iyi olur benim kafami karistiran tam yeni doğan olcak ya yinede üşür mü acaba
kartanesi___ hd_d Yorumlara ek bir de bol bol alt değiştirme örtüsü al aşkım o olmadı mı altını değiştirirken her yer batabiliyor
Rabiul kartanesi___ aynen bunu yazacaktım 3 paket aldım şimdilik bir süre götürür kimisi uzun oluyor kesip kullanan var ben denedim ama hep pamukçuları çıktı kesim yerinden
Rabiul hd_d kızımı temmuz ayında doğum yaptım , bir süre uzun giydirdim alışsın diye sonra kısaya geçtim , haziran biraz daha ne sıcak başlangıcı olacağı için uzun giydirirsen sorun olmaz bence ama kat kat boğmayın 🫠
kartanesi___ Rabiul Gerçekten çok lazım olan bir ürün hele benim bebeğim gibi altı açılınca çişini kakasını yapan bir bebekse muhakkak alınması gerekiyor. Öyle olmasa bile o olmadan alt değiştirilmez batıyor her yer çünkü @hd_d
Rabiul hd_d rica ederim hd_d evet , hepsi burada ve Trendyol karşılaştırma yaparsınız e bebekte indirim oluyor. Sleepy kullanmıştım kızımda çok kaliteliydi e bebeğinki biraz ince ama önemli olan işlevi ikisi de aynı görevi görüyor 😁