ARYa143 Hirmm dr una haber ver sen yine de için rahat olsun,ben de kullanıyorum ben de olmadı elhamdülillah ama olanları duymuştum daha önce normaldir inşallah🤲
dalyaluna35 Hirmm kanamanin rengi onemli kuzum kahve ise eski kani atıyorsun benim bir hafta sürdü bu doktorum eski kanama telaş yapma kırmızıya dönerse haber et dedi
dalyaluna35 aysegul1y hadi hayirlisi olsun kuzum sağlıkla ilerlesin insallah 🥰 nasilsin peki kese yolk falan gördün mü 🥰
aysegul1y dalyaluna35 kese göründü. Açıkçası planlı bir gebelik değildi şaşkınım hala. Ne hissedeceğimi bilmiyorum. 8 aylık bir oğlum var
dalyaluna35 aysegul1y olsun kuzum Allah bagislasin oncelikle. Biraz zorlu oluyor ama ikiz gibi büyüyecekler birbirlerine arkadas olacaklar resmen, benim ikizi olan arkadaşım var bu konuda cok rahat. Sağlıkla ilerlesin insallah 🙏🌸
aysegul1y dalyaluna35 inşallah öyle olur çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🌸 sağolun sizin için de her şey yolunda ilerler umarım
umutlubirii dalyaluna35 yok hap kullanmıyorum bir dahakine doktoruma söyleyeceğim. Sabahları leblebi yiyiyorum. Saat üç olmuş bugün tek yediğim leblebi.
dalyaluna35 umutlubirii bence doktoruna mesaj atıp prilam alabilirsin kuzum zaten prilam gebelikte kullanılan bir mide bulantı ilacı bu saate kadar boyle ac kalmak iyi değil
dalyaluna35 dalyaluna35 @iremykn kiz o prizin 😁 diyorum ne alaka digeri. Prizin cok ileri seviyede annenin hic beslenemedigi zaman bulantiyi önlemek icin verilebiliyor sana vermesi cok normal prilamdan daha da etkili o boyle kusan kişilere veriyorlar
iremykn dalyaluna35 ay benim aklım 5 karış havada vitaminsizliğimin seviyesini düşün işte 😂😂 serum almaktan kolum kalkmıyor 🥹
Hirmm dalyaluna35 prizin 3 gün önce doktor bana verdi hiçbir şekilde yemek yemiyordum kusma ve mide bulantıları fazlasıyla vardı attığım günden itibaren bıçak gibi kestin yemeğimi de yiyorum bulantılarım da kesildi yani bu kadar etkili mi bu ilaç
dalyaluna35 iremykn ah kıyamam ben sana ya 🥹🥹 sen biraz ara ver kuzum dinlen al güzelce serumunu sifa olsun insallah ♥️♥️
dalyaluna35 Hirmm kirmiziysa doktoruna söyle kuzum bi tekrar bakmak isteyebilir benim doktorum kirmizi gorursen hemen ara demisti çünkü
dalyaluna35 Hirmm evet kuzum genelde beslenme bozukluğu fazla olan prilamin bile etki etmediği surekli kusan kişilere veriyorlar etkili baya
dalyaluna35 FatSon9993 tez vakitte gecer insallah burun tıkanıklığını ben de çekiyorum 🥲 https://ty.gl/sg3pipzpma9yq bunu tavsiye ederim kuzum nazal burun yıkama kiti guzel açıyor
dalyaluna35 Hirmm onu bi doktoruna sor kuzum benim doktorum bulantın cok olursa al olmazsa istersen almayabilirsin dedi prilam icin ben de oyle yapıyorum