Kizlar cok uzulerek doktorumu değiştirdim 🫠 ozel muayeneye gidiyordum bu doktorla ilk gebeligimde kurtaj sürecinde tanışmıştım Nurdan Yıldız kendisi. Heyet raporundan gecerken kendisine de muayene olmustum. Ancak normalde ilk gebeligimde kurtajimi yapan ve takipli oldugum o hastaneden cok memnundum izmir sada hastanesi Gökhan Önal, burda izmirliler varsa tavsiye olsun. Nurdan Hoca nın Mavisehirde kendi kliniği ozel muayene oldugu icin ve kadin duygusu empatisel olarak daha iyi yaklaştığı icin bu hamilelikte nurdan hocayla gitme kararı almıştım ancak ogrendim ki doğumunu can ve acibademde yaptırıyor fiyatlar cok pahali… Can da 120bin Acibademde 160bin ve temmuzda tekrar zam gelecekmiş. Acibadem bedava olsa gitmem orada calistim ve ilk gebeligimi oranin bana yasattiklari sıkıntılar yuzunden cok zorlu gecirdim orasi ayri. Esim gokhan hocadan cok memnunduk ve dogum ücreti daha uygun hem adamın elini biliyorsun hem de doğumhane ekibini tanıyorsun dedi. O yuzden eski doktoruma geri gectim… Pzt ona randevu aldım artik o ne zaman çağırırsa bir dahaki kontrole oyle giderim 28 mart kesin fetal dna yı yaptıracağım onun icin randevuyu oluşturdum 🫠