pimpirikliana dalyaluna35 yaa teşekkür ederim canım benim alayım bende hastalık dönemlerinde çok iyi olur 🫠
dalyaluna35 pimpirikliana rica ederim kuzum ben okulda bir anasinifi cocuguna yapmıştım valla bir taraftan sıkınca diger taraftan yeşil yeşil akti bütün sumukler rahatladi cocuk 😅 sonra kendime siparis ettim tavsiye ediyorum ☺️
pimpirikliana dalyaluna35 yaa helal olsun ben tiksinir yapamazdım 🥹kendi çocuğun olunca herşey yapılıyor orası ayrı 🫠
dalyaluna35 ezo_d ay cok mantikli valla oyle bir sey yapabiliriz cok guzel fikir alışverişi oluyor tecrübelerimiz acisindan ☺️
iremykn dalyaluna35 canım gittim kalp atışı duydum 🥰🥰 Kilo verdiğim ve besin alamadığım için doktorum yatış verdi 2 gün serum alacağım 🥹🥹
dalyaluna35 iremykn ay cok sevindim kuzum hadi gözün aydın 🥰🥰 korkma ondan bisey olmaz serum alman iyi bisey beslenme yetersizliğinden dolayi bebek gelisimi etkilenmesin diye yapıyorlar toparlarsın 2 gun sonra 🥰
iremykn dalyaluna35 ay inşallah canım keşke artık bulanmasa 🥹🥹 prizam a geçelim dedi doktor biliyor musun bu ilacı
dalyaluna35 pimpirikliana mesleğin verdiği tiksinme kabiliyetini kaybetme durumu yaşıyorum galiba 😁 tabi insanin kendi çocuğu cok baskadir 🥰
pimpirikliana dalyaluna35 Çok zor ve fedakarlık isteyen bir meslek 🥰Allah tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylık versin 🫠🙏
umutlubirii dalyaluna35 yok hap kullanmıyorum bir dahakine doktoruma söyleyeceğim. Sabahları leblebi yiyiyorum. Saat üç olmuş bugün tek yediğim leblebi.
ARYa143 Hirmm dr una haber ver sen yine de için rahat olsun,ben de kullanıyorum ben de olmadı elhamdülillah ama olanları duymuştum daha önce normaldir inşallah🤲
dalyaluna35 Hirmm kanamanin rengi onemli kuzum kahve ise eski kani atıyorsun benim bir hafta sürdü bu doktorum eski kanama telaş yapma kırmızıya dönerse haber et dedi
dalyaluna35 iremykn kuzum o antidepresan diye biliyorum ama çevremde hic kullanan duymadım neden verdi sana onu
ARYa143 iremykn prilam sanırım o bulantı ilacı ilk gebeliğimde kullanmıştım şu an kullanmıyorum bulantı geceleri başlıyo bende nedense gündüz yok 😅
dalyaluna35 dalyaluna35 @iremykn kiz o prizin 😁 diyorum ne alaka digeri. Prizin cok ileri seviyede annenin hic beslenemedigi zaman bulantiyi önlemek icin verilebiliyor sana vermesi cok normal prilamdan daha da etkili o boyle kusan kişilere veriyorlar
ARYa143 mery_nil bayramdan sonra denildi ama sen olmuş say canım aynı durumdayım olmazsa ücretsiz düşünüyorum😁