dalyaluna35 Ztkn2 3+5te belirti olmamasi cok normal kuzum keseye gore haftan belli olur zaten kasikta batmalar falan olabilir belirti olarak su zamanda ☺️
darkblu iremykn Bende de aynı belirtiler var hayatımda hiç yemediğim kadar kraker yedim ve kesinlikle et, yumurta, balık yiyemiyorum. Sizin kaçıncı hafta
iremykn dalyaluna35 canım kullanıyorum gece 2 tane sabah 1 tane 🥹 Bugün yine kabus gibi geçiyor gerçekten 🥹 Sen nasılsın sende işe yarıyor mu prilam
dalyaluna35 iremykn valla bi gun iyiyim kuzum bi gun kötüyüm bu konuda… dun cok kötüydüm bugun bulantım yok vallahi anlamadim her gun değişiyor 🤦♀️ en cok üzüldüğüm sey de Türk kahvesinden tiksinmek oldu 😔
darkblu iremykn Ben 8+2 yim benim bulantıma kraker ve galeta iyi geliyor bir tek onlar dışında çoğu şey bulantımı artıyor.
iremykn dalyaluna35 yaa kokusu bile rahatsız eder o zaman artık seni 😔 bende yemekler için öyle düşünüyorum çok üzgünüm 🥹 çalışmayan evde hamilelik geçirenler gerçekten çok şanslı yıllardır aynı yerde çalışmasam herhalde istifa ederdim 😔
iremykn dalyaluna35 yarın sabah kontrolüm var dua et lütfen güzel haberler ile geleyim 🌸 kalp atışını duymam lazım canım bu kontrolde
pimpirikliana dalyaluna35 iyi akşamlar canım nasılsın napıyosun🫠bi kaç haftadır hiç bel ağrım olmuyordu bugün ara ara belim ağrımaya başladı yattığım yerde bile ağrıyor korktum biraz şu kanama alanıyla mı alakalı ki 🤷♀️
dalyaluna35 pimpirikliana selam kuzum yok rahim büyüdüğü icin kasıklara ve bele yapiyor o progesteronun ve rahim büyümesine etkisi bağlar geriliyor telaş yapma kuzum ☺️ bende burun ödemi var geniz akıntısı var su an bile bir burnum tıkalı digeri akiyor 🤦♀️
pimpirikliana dalyaluna35 anladım kuzum çok sağol 😘🫠çok kötü o geniz akıntısı kuzum mahvetti beni iki üç hafta hastalıktan mı hamilelikten mi bilmem 🤷♀️ kulaklarım tıkanmıştı en son sakızla filan düzeldim 🤗Allah kolaylık versin canım benim
dalyaluna35 pimpirikliana ayy kuzum valla aynıyız kulaklarım tıkanmadi ama geniz akıntısı burun ödemi mahvetti 🥲 internetten nazal burun yıkama aparatı siparis ettim bilirsin belki sen cocugun var ondan alsana kendine cok guzel açıyor 🫠
dalyaluna35 pimpirikliana https://ty.gl/sg3pipzpma9yq ben bunu aldim kuzum bugun gelecek okulda bizim bir öğrenciye yapmıştım cok rahatlatıyor bunun pediatrik versiyonu da var aklında olsun ☺️
selosya Selamlar biz de 6+5’iz :) 1 haftadır istifra yok fakat öğürme var önce sabahlarıydı sadece ama bu iki gündür günün her saati var.
dalyaluna35 selosya selam kuzum saglikla ilerlesin insallah 🙏 en azindan kusma yok leblebi ye iyi geliyor bulantiya ☺️
pimpirikliana dalyaluna35 yaa teşekkür ederim canım benim alayım bende hastalık dönemlerinde çok iyi olur 🫠