Busra5222 erikarpuz erikarpuz Giresun Kadın Doğuma gidiyorum Perinatoloji de Emine Ahu Koç Kadın Doğum da Salih Kolsuz
Seyma123_ Busra5222 Busra5222 merhaba Emine hanımdan memnun musunuz detaylı usg için gitmeyi düşünüyorum
sifadrmaz Adanadaki hamişlerr kimler hangi hastane ve doktora gidiyor yardımcı olabilir misinizzzz ☺️
tugba0305 sifadrmaz en son Marsa ya gittim Selim Büyükkurt böyle bir doktor nasıl o hastanede anlamış değilim..muhteşem bir doktor keşke hamileliğimin başında tanışmış olsaydım
guldenerkal sifadrmaz Merhabalar ben Adana da AltınKoza Hastanesi’nde Bayram Bukan’a gidiyorum tavsiye ederim. Alanında çok iyi ve çok tecrübeli bir doktor.
havvagzy sifadrmaz türkmenbaşı tıp merkezi esmen öztürkoğlu çok iyi bir doktordur benim iki oğlum var ikisini de şehir hast normal doğumla doğurdum gayet konforluydu ebeler çok tecrübeli şimdi 3. Yolda bende en azından takipler için bir doktor arıyorum türkmenbaşı biraz ters kalıyor
bastas dam1a_ merhaba bende wm medikale gidiyorum büşra hocaya doğum fiyatı aldınız mı benim bu ay sonuna doğum nasipse
merylii_ sevacano doğum güncelde sezaryen 60.000 vajinal 50.000 Muayene sanırım her doktorun ki farklı benim doktorumun ki 2900😇
sifadrmaz tugba0305 kızımı marsanin çocuk doktorlarina götürüyorum memnunum bende ama kadın doğum da bilmiyoru emin olamadim ama aklımda bulunsun tabi ki
essssrrraaaa Ben Samsun VM medicalparka gidiyorum medicalparka giden arkadaşlar doğum ücreti olarak ne kadar ödediniz
1oglananasi erikarpuz Eskişehir Şehir Hastanesine gidiyorum, doktorum Tuğba Yuvanç. Kendisinden memnunum ama sekreteri biraz gıcık ediyor beni. Ona da doktorum iyi diye katlanıyorum gibi bir şey. Herkesle anlaşmak mümkün değil diyerek duruyorum. 😅
betul_yldzz Mrh16 Zeliha atağa randevu alacaktım biraz sert miş diye duydum o doktoru acaba memnun musunuz bende Bursadayım ve daha hastane ve doktorumu seçemedim
gamze6p @erikarpuz Ankara Orta Doğu hastanesi Hande hocaya takipliyim 🥰 İlk gebeliğimde de medical park Keçiörendeydim yetkin hocama ♥️