bastas dam1a_ merhaba bende wm medikale gidiyorum büşra hocaya doğum fiyatı aldınız mı benim bu ay sonuna doğum nasipse
aysgl330633 erikarpuz ben bebişimi doğurdum gitmek isteyen olursa diye tavsiye etmek in yazıyorum çok memnun kaldım Ankara’da Centrum Klinik Recai Pabuçcu ya gitmiştim.🙂
Sezei Ankara Medicalpark İkbal Kaygusuz canım doktorum çok anlayışlı ve yaklaşımı çok güzel kızlar gitmek isteyen olursa ❤️🫶🏻
mervekalkann İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz hastaneler varsa açığım. Zeynep kamilden memnun kalmadım hastane arıyorum. Geçici olarak tıp merkezinde takipliyim doktor çok iyi ancak doğum yaptırmadıkları için kalıcı bir yer bulmam lazım.
dam1a_ mervekalkann ben kartal eaha gitmiştim ilk öğrendiğimde kalp atışı yok kürtaj dendi ve asla ilgilenmediler bundan dolayı asla tavsiye etmiyorum orayı özel hastaneye gittiğimde gayet kalp atışı var iyi ki kürtaj olmamışsın dedi şuandaki doktorum gebze vm medicalpark talip karaçor takipliyim ve aşırı memnunum çok samimi ve yanında çok rahat olabileceğiniz bir doktor
aysu_mir17 mervekalkann ben Ümraniye eğitim araştırma hastanesi Merve dizdar güleçoğlu ilk doğumumu da orda yaptım çok memnunum ayrıca kendisi kızımın da doktoru
mervekalkann dam1a_ Gebze bana uzak kalıyor ama medicalpark hastaneleri iyi diyebiliriz sanırım. Karşımda Maltepe medicalpark var oraya bir bakayım iyi doktor varsa teşekkür ederim :)
dalyaluna35 Özel muayeneye gidiyorum nurdan yıldız izmir mavisehirde kliniği. Dogumlarını can hastanesinde yaptırıyor
nesliily Ben zeynep kamil e gidiyordum ancak memnun değilim ilgilendiklerini dikkatli olduklarını düşünmüyorum. Özel de de ne çakmak erdem den ne camlica erdem den memnun kalmadım ben de arasyistayim
pepecuram nesliily ben çamlıca medipol takpliyim hüsniye sedef memunhm iki hafta ya doğumum olcak ikinci gebeliğim kendisinde
yahya2024 nesliily çamlıca medipol e gittiniz mi hiç . Ben orda tskipliyim şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.
Zeynepozg erikarpuz Malatya Turgut Özal İnönü hastanesi görkem Tuncay çok çok memnunum doktorumdan herkese tavsiye ederim🫶🫶❤️
fatma_muharremoglu mervekalkann Maltepe Medical parkta Selda biçici ye gidiyorum. Tatlı bir kadın.. Cv si çok sağlam Selda hocanın.
nuriyegcl Duygukul aa Konyada mısınız bende Dilek hanıma gittim geçen hafta cok iyi bir doktor gerçekten 🥰
Mege_Adanisa Manisa kula da ikamet ediyorum salihli can hastanesi Murat demirkan takipliydim doktorun hastaneden ayrıldı 😔kula devlet hastanesine döndüm Aykut Şahin
happybusey Bakalım en azından şehir olarak aynı cikicak mi Bilecik eğitim araştırma hastanesi, Emre Sakarya doktorumun ismi çok çok memnunum çok ilgili kendisi